Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Suncraft Senzo Twisted Octagon: klassieke Japanse keukenmessen met een moderne twist

Met de Suncraft Senzo Twisted Octagon serie geeft Suncraft een moderne twist aan het klassieke Japanse keukenmes. Letterlijk! Er zit namelijk een draai in de traditionele, achthoekige handgreep. Een bijzonder moeilijke afwerking die je zelden ziet! Dat maakt een keukenmes uit de Senzo Twisted Octagon-serie een uniek pareltje voor in de keuken.

Lees meer
7 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Suncraft Senzo Twisted Octagon serie

Suncraft Senzo Twisted Octagon handgreep

De handgreep is gemaakt van lichtgekleurd pakkahout en heeft een decoratieve rode ring tussen beide greepdelen. De draai in de traditionele achthoekige handgreep is niet alleen esthetisch mooi. Het heeft ook een praktisch doel. De draai voorkomt, in combinatie met de taps toelopende greep, dat het mes uit je hand glijdt tijdens het snijden.

Suncraft Senzo Twisted Octagon lemmet

Je zou kunnen denken dat het enkel de gedraaide vorm van de greep is die deze messen bijzonder maakt. Maar met alleen een mooie greep kun je niet snijden. Dus is de Senzo Twisted Octagon-serie voorzien van een beeldschoon en vlijmscherp lemmet. Het lemmet is gemaakt van prachtig damaststaal dat uit 69 lagen bestaat en een gepolijste afwerking heeft. De kern is gemaakt van Japans VG10-staal. Dit staalsoort is populair om zijn excellente roestvastheid en scherptebehoud. Zo heb je de pracht van het damaststaal en de snijcapaciteiten van het VG10. Het beste van beide werelden!