Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Xin Cutlery keukenmessen: innovatie op vlijmscherp niveau

Xin Cutlery maakt moderne, innovatieve keukenmessen van hoog niveau. Gemaakt van premium materialen en geproduceerd door middel van moderne productiemethodes. Bij het Chinese Xin Cutlery zoeken ze de grens op. Ze geven een eigen draai aan de huidige interpretatie van hoe een modern keukenmes eruit moet zien. De keukenmessen kenmerken zich door de strakke geometrische vormen. Deze unieke ontwerpen komen voort uit een ervaren ontwerpteam en samenwerkingen met bekende messenontwerpers zoals Grzegorz Grabarski en Ostap Hel. Door deze hoeveelheid kennis zijn de keukenmessen niet alleen esthetisch mooi, maar ook zo vormgegeven dat de messen uitermate fijn in de hand liggen en vlijmscherp zijn.

Lees meer
15 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Xin Cutlery keukenmessen: moderne en hoogwaardige materialen

Xin Cutlery begrijpt dat alleen een goed ontwerp niet voldoet. Ook het materiaal moet van uitstekende kwaliteit zijn. Qua staal gebruiken ze uitsluitend hoogwaardige, roestvaste staalsoorten of damaststaal met sierlijke en ingewikkelde patronen. Ook voor de handgrepen kiest Xin Cutlery enkel voor premium materialen zoals G10, carbonfiber of bijzondere houtsoorten.

Uniek in de markt

Bijzonder aan de keukenmessen van Xin Cutlery is dat ze unieke ontwerpen hebben. Messen zoals je die bij geen ander merk terugvindt. Ben je dus op zoek naar echt iets bijzonders? Zeker zijn dat je de enige van je kookclub bent met deze messen? Dan moet je Xin Cutlery hebben.

Xin Cutlery series

Xin Cutlery XinCare

De Xin Cutlery XinCare-serie bevat messen waarvan je op het eerste gezicht wellicht het idee krijgt dat het vrij standaard messen in Japanse stijl zijn. Tot je goed naar de handgreep kijkt en ziet hoe deze een tikje getordeerd is. Heel bijzonder!

Xin Cutlery XinCraft

De Xin Cutlery XinCraft-serie bevat stuk voor stuk bijzondere keukenmessen. Messen zoals je die eigenlijk nergens anders ziet. Unieke lemmeten, speciale handgrepen.

Xin Cutlery productsoorten

Xin Cutlery koksmessen

Het voornaamste mestype dat je bij Xin Cutlery tegenkomt is het koksmes. Dat is immers de basis van je messenset. Met een goed koksmes kun je bijna alles. Met een Xin Cutlery koksmes al helemaal.

Xin Cutlery: geproduceerd door Bestech

Xin Cutlery wordt gemaakt door Bestech. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de messenwereld. Niet alleen met hun eigen merk zakmessen, maar ook als fabrikant voor bekende merken en ontwerpers. Daarmee heeft Bestech een bron van kennis opgebouwd die ze nu inzetten voor het produceren van hun eigen merk keukenmessen: Xin Cutlery. Bij Knivesandtools kun je sinds 2022 terecht voor Xin Cutlery keukenmessen.

Veelgestelde vragen over Xin Cutlery