Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

L'Atelier du Vin: wijnaccessoires voor wijnkenners

Sinds 1926 produceert L'Atelier du Vin een grote selectie exclusieve wijnaccessoires. Accessoires voor het maken, bottelen en serveren van wijn. In ons assortiment vind je kurkentrekkers, kelnersmessen en prachtige geschenksets van L’Atelier du Vin. Allemaal even functioneel en met een strak ontwerp. L'Atelier du Vin is er altijd op gericht om functionaliteit en design hand in hand te laten gaan. Waarbij functionaliteit voorop staat, gevolgd door een goed ontwerp. Elegantie en minimalisme. Dat kenmerkt de stijl van dit Franse merk.

Lees meer
6 Producten

Waarom kies je voor L’Atelier du Vin?

De kurkentrekkers en kelnersmessen van L’Atelier du Vin zijn uitzonderlijk goed ontworpen. Slimme oplossingen die het hevelsysteem verbeteren, maar ook speciale coatings op de kurkentrekkers die het in- en uitdraaien in de kurk vergemakkelijken. Bovendien zijn bij veel kelnersmessen van L’Atelier du Vin de spiralen vervangbaar. Mochten ze dan na een hoop flessen wijn verslijten, dan is het kelnersmes dus nog prima te reviseren. Wel zo duurzaam.

Zachte ventilatie

Jonge wijnen hebben baat bij subtiele beluchting. Daarvoor heeft L’Atelier du Vin speciale beluchters die je in de monding van de fles steekt. Door een ingenieus systeem wordt de wijn belucht tijdens het uitschenken wat de smaak ten goede komt.

Eenvoudig en efficiënt bewaren

Een fles wijn niet in één keer leeggedronken? Geen probleem. Met een universele kunstkurk van L’Atelier du Vin kan een fles wijn makkelijk meerdere dagen worden bewaard. Bij een aantal geschenksets wordt een kunstkurk meegeleverd.

Historie van L’Atelier du Vin

Al sinds 1926 timmert L’Atelier du Vin stevig aan de weg als het gaat om sublieme wijnaccessoires. Alles voor het bewaren & openen van de beste flessen wijn. Hun studio in Parijs is de creatieve broedplaats waar ze veel tijd en geld investeren in Research & Development. Hun voorkeur gaat uit naar producten die niet alleen uitstekend functioneren, maar ook comfortabel in de hand liggen. Stringente kwaliteitscontroles in iedere stap van het ontwerp- en productieproces maken dat ieder L’Atelier du Vin-product van de allerhoogste kwaliteit is. Bij Knivesandtools kun je al sinds 2019 terecht voor de allerbeste kelnersmessen van L’Atelier du Vin.

Veelgestelde vragen over L’Atelier du Vin