Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Boska Holland: al meer dan honderd jaar gek van kaas.

Boska Logo

Het Hollandse Boska is een echte specialist op kaasgebied. Al meer dan een eeuw maakt het bedrijf producten voor kaas. Of zoals ze het zelf noemen: Cheesewares. Naast hun kaasplanken en kaasmessen betekent dit ook kaasfonduesets en raclettes. 

Over de jaren heen is het assortiment flink gegroeid, met onder meer kaasschaven, kaasplanken, kaasraspen, kaasfonduesets en kaasmessen. Alles voor het verwerken en presenteren van kaas. De producten van Boska zijn er voor iedereen, van hobbykok tot kaasboer.

Geschiedenis van Boska

Het verhaal van Boska begon in 1896 in het plaatsje Bodegraven. Hier maakte Willem Bos kaasbenodigdheden voor de lokale boeren. De producten vielen zo in de smaak, dat Willem het bedrijf Boska (Bos kaas) oprichtte. Zijn combinatie van vakmanschap en liefde voor kaas zette Boska op de kaart. Meer dan een eeuw later staat de vierde generatie Bos aan het roer: Martijn Bos. Met dezelfde passie als zijn over-overgrootvader Willem.

Alles voor kaas, behalve de kaas zelf

De missie van Boska is duidelijk: de hele wereld optimaal laten genieten van kaas. Met behulp van hun aantrekkelijke en praktische kaasgereedschappen. Om vooruitstrevend en vernieuwend te blijven wordt er veel geïnvesteerd in productontwerpen. Met de focus op zowel gebruiksgemak als design, want het oog wil immers ook wat. Hierdoor heeft Boska over de jaren heen een flink assortiment opgebouwd, met onder meer kaasmessen, kaasschaven, kaasraspen, kaasplanken, kaasfonduesets en raclettes. Alles voor kaas, behalve de kaas zelf. Met de producten van Boska maak je van kaas eten een ware beleving!