Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Keukenmessen & snijden

GEFU: uitblinken in de keuken? Geen kunst aan!

Gefu-logo

De producten van GEFU combineren functionaliteit, kwaliteit en design. Ze zijn stuk voor stuk een lust voor het oog én uiterst functioneel. Het assortiment bestaat uit heel veel handige keukenhulpjes, zoals dunschillers, raspen, appelboren, hakmolens, eiersnijders en natuurlijk de populaire Spirelli.

De goed ontworpen keukengereedschappen verkorten tijdrovende keukenklusjes zoals het schillen en snijden van groenten en fruit. Snel en eenvoudig een fraai resultaat. De producten zijn waar mogelijk gemaakt van roestvrijstaal en daardoor geschikt voor reiniging in de vaatwasser. Gemak dient de mens.

GEFU Spirelli spiraalsnijder: eindeloze mogelijkheden

Met de GEFU Spirelli spiraalsnijder snijd je heel eenvoudig julienne-achtige reepjes van groenten, ook wel groentespaghetti genoemd. Maak heerlijke courgetti spaghetti of decoratieve repen van komkommer en wortel. In een handomdraai verandert de Spirelli saaie groenten en fruit in een appetijtelijk en feestelijk maal. Ideaal voor het decoreren van je gerecht. Hiermee is succes gegarandeerd! Alles over de GEFU Spirelli lees je hier.

Kwaliteitscontrole van GEFU

Keukengereedschap wordt dagelijks gebruikt en moet telkens een topprestatie leveren. Het is daarbij belangrijk dat de producten perfect zijn. Daarom worden de producten bij GEFU gecontroleerd door interne en externe instanties. Zo weet jij zeker dat je een perfect product in huis haalt.

Door de regelmatige controle wordt de kwaliteit van de producten constant gecontroleerd. Daarom geeft GEFU op de meeste producten 5 jaar garantie. Herkenbaar aan het Q5 label op de verpakking.

Geschiedenis van GEFU

Het succesverhaal van GEFU start in 1943 met de verkoop van roestvrijstalen keukenhulpjes als aardappelschilmesjes, raspen en persen. In 2001 kreeg het merk een nieuwe look. Zowel het bedrijfslogo als de verpakkingen werden herzien. Maar ook het gehele assortiment werd gecontroleerd en uitgebreid. Het resultaat is een modern en innovatief merk met een compleet assortiment. Chef-koks over de hele wereld waarderen de producten van GEFU. In totaal exporteert GEFU naar 55 landen en er gaan zeker meer landen volgen.