Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Messermeister: a knife for life

Messermeister is meester in het maken van keukenmessen. Ze maken uitstekende messen die functioneel en stoer, maar bovenal duurzaam zijn. Hun motto? A knife for life! Keukenmessen die gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan. Bij Messermeister kiezen ze voor milieuvriendelijke materialen en duurzame productieprocessen. Hierdoor zijn deze keukenmessen de favoriet van veel chef- en thuiskoks. In de keuken, bij de barbecue en zelfs op reis. Na meer dan 4 decennia verovert Messermeister nog steeds de harten van kookliefhebbers wereldwijd.

Lees meer
85 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Waarom kies je voor Messermeister?

Messermeister heeft een vrij bijzondere manier van werken. Elke Messermeister keukenmessenserie heeft een uniek concept en een uniek doel. Daarom kiezen ze voor elke serie de best passende fabrikant. Messermeister is gevestigd in Californië, maar de productie vindt plaats in verschillende landen. Voornamelijk Duitsland, Italië en Portugal. Dit zorgt voor optimale kwaliteit per serie, maar ook voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Messermeister besteedt heel veel aandacht aan design. Zowel aan de functie als aan het uiterlijk van de messen. Hierdoor heeft Messermeister veel verschillende series, en vind je altijd een mooie set messen die past bij jouw keuken, interieur en smaak.

Verschillende Messermeister series

Messermeister Custom

Deze bijzondere serie keukenmessen heeft een troef in handen: verwisselbare handgrepen! Ben je uitgekeken op de kleur? Of zijn de greepschalen niet zo mooi meer door veelvuldig gebruik? Dan verwissel je ze gewoon. Uniek!

Messermeister Oliva Luxe

Kom in mediterrane sferen met de Messermeister Oliva-serie. Grepen die volledig gemaakt zijn van prachtig olijfhout en lemmeten naar klassiek Duits design.

Messermeister Overland

Koken in een keuken? Dat is ouderwets! Met de Messermeister Overland-serie is de wereld jouw keuken. Tijdens het kamperen, hiken, of gewoon in de tuin bij de barbecue.

Messermeister Meridian Elite

Denk je aan een klassiek Duits keukenmes? Dan kom je vlot op een design als de Meridian Elite. Kenmerkend zijn de drie klinknagels die de greep vastzetten.

Messermeister Edge Guard

Naast keukenmessen, staat Messermeister ook bekend om haar lijn uitstekende mesbeschermers. Deze Edge Guards zijn er in verschillende maten. Uiteraard zijn deze Edge Guards ook te gebruiken voor keukenmessen van andere merken dan Messermeister.

Over Messermeister

Het verhaal van Messermeister begon met een man en zijn passie voor Duitse keukenmessen. De in Duitsland geboren Bernd Dressler emigreerde op jonge leeftijd naar Australië en vervolgens naar Amerika. In deze tijd deed hij veel ervaring op als verkoper voor een groot Duits messenmerk. In 1981 begon hij, samen met zijn vrouw Debra Dressler, een eigen bedrijf in het importeren van Duitse keukenmessen. Al snel ging hij de samenwerking aan met een 3e generatie messenmakersfamilie in Solingen, Duitsland. Samen ontwierpen en fabriceerden ze de eerste keukenmessen onder de naam Messermeister. Sindsdien is Messermeister uitgegroeid tot een groot internationaal messenmerk. Sinds 2010 hebben de twee dochters, Chelcea en Kirsten Dressler, de leiding over het familiebedrijf.

Veelgestelde vragen over Messermeister