Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Messermeister Custom keukenmessen: modulaire keukenmessen die je aanpast aan jouw lifestyle

Messermeister Custom-keukenmessen zijn een game-changer voor lifestyle-liefhebbers. Jij pimpt je messen naar je eigen voorkeur met andere handgrepen en nieuwe hardware in een nieuwe kleur. Hiermee maak je deze messen helemaal eigen en match je ze met jouw keukeninterieur en levensstijl.

Lees meer
22 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Messermeister Custom: een moderne interpretatie van het klassieke Duitse keukenmes

Na 40 jaar productie van klassieke Duitse keukenmessen vond Messermeister dat het tijd was voor verandering. Het resultaat? De Custom-serie. Een moderne interpretatie van het klassieke keukenmes met de drie stalen klinknagels. Niet alleen de verwisselbare handgrepen zijn nieuw, ook qua lemmetafwerking en staalsoort is er gekozen voort een frisse blik. Er is voor een strakke, stonewashed-afwerking gekozen en Duits X50-staal.

Hoe verwissel je de handgreep van een Messermeister Custom keukenmes?

Het verwisselen van de handgreep gaat zeer simpel. Maar wat heb je nodig? Uiteraard: de juiste formaat greepdelen, en een Torx T9 schroevendraaier. Welk formaat greepdeel je nodig hebt staat bij het mes dat je wilt pimpen in de beschrijving.

Leg het mes op een zacht en plat oppervlak en plak de snede af met een stuk tape. Zo verminder je het risico op ongelukjes, en dat je de snede per ongeluk beschadigt. Schroef de schroeven los en leg ze in een bakje zodat je ze niet kwijtraakt. Verwijder de standaard greepdelen en plaats de nieuwe greepdelen op het mes. Schroef ze vast, maar niet te strak. Wanneer je de schroef te strak aandraait vergroot je de kans dat de greepdelen beschadigen. Er is geen lijm of epoxy nodig. Voor je het weet heb je een gepimpt keukenmes, helemaal naar jouw voorkeur!