Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benriner mandolines: voor een strak snijresultaat

Met een dosis ervaring die teruggaat tot de jaren '40 van de vorige eeuw is het Japanse Benriner een bekende naam als het om mandolines gaat. Tot de dag van vandaag is de Benriner-mandoline nog altijd zeer herkenbaar. Het sterke design is in de loop der jaren maar weinig aangepast. Wat goed is moet immers goed blijven! Wel zijn de Benriner-mandolines tegenwoordig in verschillende formaten verkrijgbaar, voor ieders snijwens is er dus een perfecte mandoline!

Lees meer
5 Producten

Redenen om te kiezen voor een Benriner mandoline

Zoals we al zeiden biedt Benriner een perfecte mandoline voor elke snijwens. De mandolines zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende formaten, maar ook met verschillende snijdiktes. Ook is er de Benriner Mandoline Catch; een mandoline met een praktische opvangbak die je gesneden groente opvangt. De handige keukenhulpjes van Benriner hebben een vingerbeschermer en een rubberen anti-slip voet aan de voorkant om te voorkomen dat de mandoline schuift tijdens gebruik. Wel zo veilig!

Geschiedenis van Benriner

In de jaren ’40 begon Uyuki Yamamoto het bedrijf, Benriner, met als eerste product een radijs-snijder. De eerste modellen waren gemaakt van hout en werden vooral gekocht door hotels en restaurants. Tijdens de Japanse industriële ontwikkeling was houtmateriaal schaars geworden, daarom is Benriner destijds overgestapt op kunststof. Dit maakte massaproductie mogelijk en was ook nog eens hygiënischer! In 1973 voegde Benriner een vingerbeschermingssysteem toe en een opvangbakje. Dit zijn ook de mandolines zoals we ze vandaag de dag nog kennen!

Veelgestelde vragen over Benriner