Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Retourneren

Dit is hoe het werkt.

Niet helemaal blij met je bestelling? Wij helpen je met het retourneren. Dit is hoe het werkt.

Terugsturen via je account

Je kan eenvoudig je retour aanmelden via jouw account door naar "Bestellingen" te gaan. Wanneer je op "Bekijk details bestelling" drukt zie je boven je besteloverzicht "Retour aanmelden".

Selecteer welk(e) product(en) je retour wil sturen en bevestig je keuze. Je ziet daarna alle informatie die je nodig hebt om je product(en) terug te sturen. Je krijgt deze informatie ook via e-mail.

Door het aan te melden via je account weten wij wat er retour komt en kunnen we de zending sneller verwerken.

Nog geen account?

Dat is helemaal geen probleem! Je kan eenvoudig alsnog een account aanmaken. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Zo wordt automatisch de bestelling aan dit account toegevoegd.

Klik hier om een account aan te maken. Volg vervolgens de stappen hierboven (terugsturen via account) om snel en eenvoudig je product(en) retour te sturen.

Je kan ook zonder account je retour aanmelden via ons contactformulier. Een van onze customer service agents stuurt je dan een e-mail met de retourinstructies.

Waar moet je rekening mee houden?

  • Je mag je bestelling binnen 30 dagen na levering naar ons retour sturen.
  • Indien sprake is van waardevermindering door schade aan het product of verpakking ten gevolge van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen, behouden we ons het recht voor om deze waardevermindering in rekening te brengen.
  • Het is niet mogelijk om via een retour je bestelling om te ruilen voor andere producten. We storten in dat geval het geld terug en vragen je om een nieuwe bestelling te plaatsen via de website.

Vervolgstappen

Zodra wij je retour ontvangen sturen wij hiervan een bevestiging. De verwerking en afhandeling duurt maximaal 8 werkdagen.

Voorwaarden

Zorg er bij het retoursturen van één of meerdere artikelen voor dat alles goed verpakt is om transportschade te voorkomen. Bij voorkeur retourneer je het in de doos waarin het pakket is geleverd. Stuur alle accessoires en bijbehorende artikelen mee in de originele verpakking.

Retouradres

KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8
7336AZ Apeldoorn

(085) 888 28 80
info@knivesandtools.nl