Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Retourneren

Dit is hoe het werkt.

Niet helemaal blij met je bestelling? Wij helpen je met het retourneren. Dit is hoe het werkt.

Terugsturen via je account

Je kan eenvoudig je retour aanmelden via jouw account door naar "Bestellingen" te gaan. Wanneer je op "Bekijk details bestelling" drukt zie je boven je besteloverzicht "Retour aanmelden".

Selecteer welk(e) product(en) je retour wil sturen en bevestig je keuze. Je ziet daarna alle informatie die je nodig hebt om je product(en) terug te sturen. Je krijgt deze informatie ook via e-mail.

Door het aan te melden via je account weten wij wat er retour komt en kunnen we de zending sneller verwerken.

Terugsturen zonder account

Heb je geen account, dan kun je de retour ook aanmelden via ons contactformulier. Een van onze customer service agents stuurt je dan een e-mail met de retourinstructies.

Wil je liever niet wachten? Maak dan een account aan op het mailadres waarmee je de bestelling ook geplaatst hebt. Meld daar je retour aan door de hierboven vermelde stappen te volgen om direct de retourinstructies te ontvangen.

Waar moet je rekening mee houden

  • Je mag je bestelling binnen 30 dagen na aflevering naar ons retour sturen. Je kan producten retourneren die in de originele en onbeschadigde verpakking zitten en die ongebruikt en onbeschadigd zijn.
  • Indien de originele verpakking ontbreekt of beschadigd is, dan kunnen wij dit product niet meer als nieuw verkopen. Door de waardevermindering ontvang je hiervoor maximaal 75% van het aanschafbedrag terug.
  • Voor reeds gebruikte producten die niet meer goed werken verwijzen wij je naar de garantievoorwaarden. Gebruikte producten kunnen we niet retour nemen en daarvoor wordt het aanschafbedrag niet vergoed.
  • Het is niet mogelijk om via een retour je bestelling om te ruilen voor andere producten. We storten in dat geval het geld terug en vragen je om een nieuwe bestelling te plaatsen via de website.

Vervolgstappen

Zodra wij je retour ontvangen sturen wij hiervan een bevestiging. De verwerking en afhandeling duurt maximaal 8 werkdagen.

Voorwaarden

Retourzendingen zijn voor eigen risico. Zorg er ook voor dat alles goed is verpakt. Stuur alle accessoires en bijbehorende artikelen mee in de originele verpakking. Check alle retourvoorwaarden op onze supportpagina.