Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

GEFU Spirelli spiraalsnijder: eindeloze creativiteit!

Met de GEFU Spirelli spiraalsnijder snijd je heel eenvoudig julienne-achtige reepjes van groenten, ook wel groentespaghetti genoemd. Maak heerlijke courgette spaghetti, ook wel courgetti genoemd, of decoratieve repen van komkommer, aardappel en wortel. In een handomdraai verandert de Spirelli saaie groenten en fruit in een feestelijk maal. Ideaal voor het decoreren van je gerecht.

Lees meer
4 Producten

GEFU Spirelli: Gebruiksvriendelijk voor hobbykoks en professionals

Om de GEFU Spirelli te gebruiken, hoef je alleen maar de groente stevig in de houder te plaatsen en deze met een draaiende beweging door de messen te duwen. Afhankelijk van het gewenste resultaat, kun je kiezen tussen twee verschillende snijdiktes: dunne spiraalvormige slierten of iets bredere linten.

GEFU Spirelli groentehouder

Een handige accessoire voor de originele Spirelli is de GEFU Spirelli groentehouder, 13461. Hierop pin je de groente vast en draai je ook het laatste stukje groente zonder problemen door de spiraalsnijder. Zonder daarbij je vingers op het spel te zetten. De Spirelli kan na gebruik in de vaatwasmachine voor een grondige reiniging. Hiermee is succes gegarandeerd!

Let op: de houder is specifiek gemaakt voor de originele Spirelli. Hij past dus niet op de grotere Spirelli 2.0 en Spirelli XL.

GEFU Spirelli 2.0 spiraalsnijder

De Spirelli 2.0 wordt standaard geleverd met een groentehouder. De mesjes zijn gemaakt van Japans roestvast-staal. Voor julienne met een dikte van 3 mm óf 5 mm. De Spirelli kan groenten en fruit met een doorsnede van 20 tot 60 mm snijden.

GEFU Spirelli XL spiraalsnijder

Deze Spirelli XL is een grotere variant van de welbekende Spirelli. Deze XL-versie is voor groenten met een doorsnede van maximaal 65 mm. De spiraalsnijder heeft aan twee zijden mesjes van roestvast Japans staal. Voor julienne met een dikte van 4,5 mm óf 8 mm. De GEFU Spirelli XL wordt standaard geleverd met een groentehouder. Met de eveneens meegeleverde reinigingsborstel maak je de spiraalsnijder snel even schoon indien nodig.

De GEFU Spirelli is ideaal voor de creatieveling

De GEFU Spirelli is een handig keukengereedschap voor iedereen die graag creatief is in de keuken en hun gerechten willen decoreren met mooie en gezonde groenteslierten. Het is gemakkelijk schoon te maken en op te bergen, en het compacte formaat maakt het ideaal voor zowel professionele koks als thuiskoks.