Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & Snijden

GEFU Spirelli spiraalsnijder: eindeloze mogelijkheden

Met de GEFU Spirelli spiraalsnijder snijd je heel eenvoudig julienne-achtige reepjes van groenten, ook wel groentespaghetti genoemd. Maak heerlijke courgette spaghetti, ook wel courgetti genoemd, of decoratieve repen van komkommer en wortel. In een handomdraai verandert de Spirelli saaie groenten en fruit in een appetijtelijk en feestelijk maal. Ideaal voor het decoreren van je gerecht.

De Spirelli kan na gebruik in de vaatwasmachine voor een grondige reiniging. Hiermee is succes gegarandeerd!

GEFU Spirelli groentehouder

Een handige accessoire voor de originele Spirelli is de GEFU Spirelli groentehouder, 13461. Hierop pin je de groente vast en draai je ook het laatste stukje groente zonder problemen door de spiraalsnijder. Zonder daarbij je vingers op het spel te zetten.

Let op: de houder is specifiek gemaakt voor de originele Spirelli. Hij past dus niet op de grotere Spirelli 2.0 en Spirelli XL.

GEFU Spirelli 2.0 spiraalsnijder

De Spirelli 2.0 wordt standaard geleverd met een groentehouder. De mesjes zijn gemaakt van Japans roestvast-staal. Voor julienne met een dikte van 3 mm óf 5 mm. De Spirelli kan groenten en fruit met een doorsnede van 20 tot 60 mm snijden.

GEFU Spirelli XL spiraalsnijder

Deze Spirelli XL is een grotere variant van de welbekende Spirelli. Deze XL-versie is voor groenten met een doorsnede van maximaal 65 mm. De spiraalsnijder heeft aan twee zijden mesjes van roestvast Japans staal. Voor julienne met een dikte van 4,5 mm óf 8 mm. De GEFU Spirelli XL wordt standaard geleverd met een groentehouder. Met de eveneens meegeleverde reinigingsborstel maak je de spiraalsnijder snel even schoon indien nodig.