Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2024
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Boska kaasschaaf kopen? Alles voor een heerlijk plakje kaas

Een Boska kaasschaaf is onmisbaar in iedere keukenla. Al sinds de jaren ’70 maakt het merk haar eigen kaasschaven. Voor verschillende soorten kazen bestaan verschillende Boska-kaasschaven! Waarom? Omdat de uiteenlopende hardheid van de kazen vraagt om een andere aanpak. Welke kaas je ook wilt schaven, Boska heeft het juiste gereedschap voor dat heerlijke plakje kaas!

Lees meer
5 Producten

Eigenschappen Boska kaasschaven

In de collectie van Boska vind je kaasschaven zoals we die allemaal kennen: met een lang blad en een brede snijopening. Perfect voor (half)harde kazen! Het lange blad ondersteunt namelijk het plakje harde kaas zodat het niet breekt. Maar een plakje jonge kaas blijft juist plakken op het lange blad. Daar heeft Boska een andere oplossing voor bedacht! Een kaasschaaf met een kort blad zodat de kaas niet blijft plakken. Op deze manier snij je van elke soort kaas de mooiste plakjes!

Boska: al meer dan honderd jaar gek van kaas

Boska Holland is een echte specialist op kaasgebied. Al meer dan een eeuw maakt het bedrijf kaasschaven en andere producten voor kaas. Of zoals ze het zelf noemen: Cheesewares. En het assortiment is flink gegroeid! Kaasschaven, kaasplanken, kaasraspen, kaasfonduesets en diverse kaasmessen. Boska heeft alles voor het verwerken van kaas. Behalve de kaas zelf. De producten van Boska zijn er voor iedereen, van kaasliefhebber tot kaasboer.