Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Boska kaasschaaf kopen? Alles voor een heerlijk plakje kaas.

Een kaasschaaf van Boska is onmisbaar in iedere keukenla. Al sinds de jaren ’70 maakt het merk haar eigen kaasschaven. Voor iedere kaassoort is er wel een kaasschaaf. 

Waarom? Omdat de uiteenlopende hardheid van de kazen vraagt om een andere aanpak. Welke kaas je ook wilt schaven, Boska heeft het juiste gereedschap voor dat heerlijke plakje kaas!

Voor iedere kaas de juiste kaasschaaf

In de collectie van Boska vind je kaasschaven zoals we die allemaal kennen: met een langer blad en een brede snijopening. Denk bijvoorbeeld aan de meermaals best geteste kaasschaaf Milano. Perfect voor (half)harde kazen. Voor jonge kaas heeft Boska een andere oplossing. Een kaasschaaf met een kort blad zodat de kaas niet blijft plakken. En wat te denken van de kaasschaaf Parmesan? Helemaal afgestemd op het schaven van plakjes (zeer) harde kaas, zoals Parmezaanse kaas. Voor iedere kaas de juiste kaasschaaf!

Boska: al meer dan honderd jaar gek van kaas

Het Hollandse Boska is een echte specialist op kaasgebied. Al meer dan een eeuw maakt het bedrijf producten voor kaas. Of zoals ze het zelf noemen: Cheesewares. Over de jaren is het assortiment flink gegroeid, met onder meer kaasschaven, kaasplanken, kaasraspen, kaasfonduesets en diverse kaasmessen. Alles voor het verwerken van kaas. Behalve de kaas zelf. De producten van Boska zijn er voor iedereen, van hobbykok tot kaasboer.