Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2024
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Boska kaasmessen: voor elke kaas het juiste mes

Boska-kaasmessen zijn er voor elke soort kaasliefhebber. Van eenvoudige en stijlvolle kaasmesjes tot professionele kaasmessen die de kaasboer ook gebruikt. Er is een Boska kaasmes voor verse en zachte kazen, maar ook voor zeer harde kazen. Ieder Boska kaasmesje is afgestemd op kazen met een bepaalde hardheid. Denk aan het brie-mes voor zachte kazen, de allessnijder voor zachte tot halfharde kazen of het parmesanmes voor de zeer harde kaas. Om het helemaal makkelijk te maken heeft Boska ook diverse kaasmessensets. Mooi én handig!

Lees meer

21 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2024
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Boska kaasmessen

Boska-kaasmessen zijn er in verschillende varianten. Van kaasmessen voor harde kaas tot kaasmessen voor zachte kaas. De kaasmessen zijn gemaakt van roestvast staal en hebben doorgaans een handgreep van metaal, kunststof of hout. Boska-kaasmessen met een laag lemmet of een lemmet met grote gaten er in zijn ideaal voor het snijden van zachte kazen. Boska-kaasmessen met een punt en een solide lemmet zijn juist weer zeer geschikt voor het snijden van harde kazen.

Boska kaasmessen schoonmaken

Een Boska-kaasmes dat volledig is gemaakt van roestvast staal, mag gewoon in de vaatwasser. Hierdoor ben je niet veel tijd kwijt aan het schoonmaken van dit mes. Laat hem meedraaien in de vaatwasser en hij is weer klaar voor het volgende gebruik. Of was hem even snel met de hand af. Zo snijd je nog jarenlang de lekkerste harde kazen. Een Boska-kaasmes met een houten handgreep mag niet in de vaatwasser. Was het mes daarom na gebruik even met de hand af. Een sopje van warm water en afwasmiddel is genoeg. Smeer de handgreep regelmatig in met een olie. Zo bescherm je het hout tegen splijten en beschadigingen en blijft het kaasmes lang mooi en gaat hij je leven lang mee.

Boska kaasmessen missie

De missie van Boska is duidelijk: de hele wereld optimaal laten genieten van kaas met behulp van hun kaasmessen. Met de focus op zowel gebruiksgemak als design, want het oog wil immers ook wat. Hierdoor heeft Boska over de jaren het assortiment kaasmessen flink uitgebreid. Met kaasmessen van Boska maak je van kaas eten een ware beleving!