Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Xin Cutlery XinCare keukenmessen: snijden met een twist

De Xin Cutlery XinCare-messen zijn stijlvolle keukenmessen in Japanse stijl. Vooral de handgrepen onderscheiden zich door de zwart-witte of zwartrode gestreepte lijnen en de achthoekige, gedraaide vorm. En dankzij het keiharde, roestvaststalen lemmet zijn deze keukenmessen een genot om om naar te kijken en mee te snijden!

Lees meer
4 Producten

Eigenschappen van de Xin Cutlery XinCare serie

Xin Cutlery XinCare lemmet

Het lemmet van de XinCare-messen is gemaakt van 304Cu-roestvast staal. Dit staal is door een verhoogd kopergehalte erg roestvast. Belangrijker nog is dat dit staal hierdoor antibacteriële eigenschappen bezit. Ideaal voor een keukenmes. Om de messen ongelooflijke snijeigenschappen te geven hebben de lemmeten een kern van zeer sterk poederstaal. Hierdoor hebben ze een uitstekende roestbestendigheid en toch een extreme hardheid van maar liefst 62 HRC!

Xin Cutlery XinCare handgreep

De handgrepen zijn gemaakt van G10. Een zeer sterk kunststof dat goed bestand is tegen aantasting door vocht, hitte of zuren. Ook is het goed bestand tegen vallen en stoten. Zoals eerder aangeven zorgen de zwartwitte of zwartrode lijnen voor een zeer stijlvol uiterlijk. De handgrepen hebben een typisch Japanse, achthoekige-stijl. De zogeheten WA-handgreep. Deze handgrepen hebben echter een twist. Letterlijk. De handgreep is namelijk gedraaid voor een sierlijk effect. Ondanks deze bijzondere vorm liggen de messen erg fijn in de hand. Een sierlijke mozaïkpin aan het uiteinde van de handgreep maakt het sierlijke ontwerp af.