Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Suncraft Elegancia: elegante Japanse keukenmessen met hardhouten greep

Suncraft biedt met de Suncraft Elegancia een elegante en zeer mooie messenserie. Voor deze messen is een van de beste staalsoorten gebruikt, gecombineerd met een handgreep van pakkahout. Deze serie is ontworpen voor langdurig gebruik. Uniek aan deze serie is de hoogte van de lemmeten. De handgreep heeft daarnaast een speciale, licht gebogen vorm. Hierdoor kunnen ook mensen met grote handen deze messen gemakkelijk gebruiken.

Lees meer
3 Producten

Eigenschappen van de Suncraft Elegancia serie

Suncraft Elegancia lemmet: een van de beste staalsoorten

Het lemmet van de Suncraft Elegancia is gemaakt van een van de beste staalsoorten. Er is namelijk SG2 poederstaal gebruikt, wat zeer scherp geslepen kan worden. Suncraft vindt het belangrijk dat messen lang scherp blijven. Buiten dat het SG2 poederstaal vlijmscherp is, is het ook zeer roestvast. Doordat het lemmet zeer hoog is, wordt er een ruimte onder de handgreep gecreëerd. Hierdoor kunnen mensen met grote handen een mes uit de Elegancia-serie ook gemakkelijk gebruiken.

Suncraft Elegancia handgreep

De handgreep van de Suncraft Elegancia is absoluut uniek. De greep is gemaakt van pakkahout in walnootkleur. Door de gebogen vorm van de handgreep, liggen de messen van deze serie zeer fijn in de hand. Aan het begin van de handgreep zit een messing krop, wat erg chic oogt in combinatie met het pakkahout. De houten handgrepen zorgen er wel voor dat deze messen niet in de vaatwasser kunnen.