Hakmessen: dikker dan een normaal keukenmes
Messen zijn bedoeld om mee te snijden. Zeker messen met een dun lemmet van harde staalsoorten zijn kwetsbaar als ze anders gebruikt worden. Als er botten doorgehakt of spareribs verdeeld moeten worden dan kan dat het beste gedaan worden met een hakmes. Naast vlees kunnen ook harde groenten gehakt worden met een hakmes.
19 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €75
Condor Kondoru CTK5006-71HC hakmes
€ 59,00
± 3 dagenSakai Takayuki Tokujo 08441 kyo-saki hakmes, palingmes, 10 cm
€ 219,00
Op voorraadZwilling Pro hakmes 16 cm, 38415-161
€ 102,95
Op voorraadWüsthof Classic hakmes 16 cm, 1040102816
€ 229,00
Op voorraadPUMA IP Cleaver Knife, 821201 hakmes 20 cm
€ 189,00
Op voorraadWMF Grand Class 1891826032, Chinees hakmes
€ 103,95
Op voorraadBinnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
WMF Spitzenklasse Plus 1895536032 hakmes, 15 cm
€ 82,95
Op voorraadDue Cigni Cookout 1896, 2C1023NO hakmes walnoothout, 15 cm
€ 83,70
± 2 wekenWMF Spitzenklasse Plus 1895516032 Chinees hakmes, 17 cm
€ 87,95
± 2 wekenWMF Grand Gourmet 1880426032 Chinees hakmes, 15 cm
€ 122,95
Op voorraadDue Cigni Cookout 1896, 2C1023 hakmes 15 cm
€ 65,17
± 2 wekenZwilling Gourmet hakmes 15 cm, 36115-151
€ 61,95
± 3 dagenSnelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €75
Kai Shun Classic hakmes 17,5 cm, DM-0767
€ 205,00
± 3 weken