Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Line-up: de vleesliefhebber

Ben jij een vleesliefhebber? Gebruik voor het snijden van rauw én gebraden vlees enkel een vlijmscherp mes. Daarmee voorkom je dat je het vlees scheurt in plaats van snijdt. Daarom in deze line-up enkel extreem scherpe vleesmessen met een greep die past als een handschoen, voor een stevige grip. En om het af te maken een prachtige set steakmessen om te smullen aan tafel. Want een goed mes laat een verrukkelijk stuk vlees volledig tot zijn recht komen.

Wüsthof Classic-slagersmes

Het lemmet van dit Wüsthof Classic-slagersmes is uniek door zijn vorm. Door het golvende lemmet is dit mes ideaal voor het snijden, trimmen, villen en portioneren van allerlei soorten vlees. En door de kuiltjes over het hele lemmet blijft het vlees niet aan het lemmet kleven. Wüsthof heeft dit mes dan ook niet voor niets verkozen tot ‘Knife of the Year 2020’! 

Zwilling Four Star-worstmes

Een worstmes heeft een gekarteld lemmet om makkelijk door de harde buitenkant van bijvoorbeeld salami te kunnen snijden. Dit Zwilling Four Star-worstmes wordt al sinds al sinds 1976 gemaakt en heeft sindsdien geen enkele verandering ondergaan. Simpelweg omdat er, zo stelt Zwilling, niets te verbeteren valt. Onmisbaar voor elke vleesliefhebber. PS. met dit mes snijd je ook moeiteloos door de huid van een tomaat.

Ontdek alle worstmessen

Eden Classic Damast-koksmes

Het Eden Classic Damast-koksmes is de absolute must-have in elke keuken, dus ook in die van een vleesliefhebber. Met dit mes is vrijwel geen enkele snijtaak onmogelijk. Het in grote én kleine stukken snijden van vlees is geen enkel probleem. Net als het snijden van groenten, vis, kruiden en fruit. Maar ook het kneuzen van peperkorrels en het pellen van teentjes knoflook kan met deze all-rounder. De snede van dit Eden Classic Damast-koksmes is namelijk vlijmscherp en kan bovendien uitstekend worden bijgeslepen. Om de harde kern zitten meerdere lagen sierlijk damaststaal. Door deze combinatie is dit keukenmes niet alleen zeer functioneel, maar ook een ware blikvanger.

Ontdek alle koksmessen

Victorinox Fibrox-hakmes

Met de meeste vleesmessen is het snijden van botten en pezen geen goed idee. Het lemmet wordt bot en zal beschadigen. Daar komt het Victorinox Fibrox-hakmes om de hoek kijken. Met dit mes is het doorhakken van vlees met botten en pezen, zoals spareribs, een eitje. Om breuken te voorkomen is het lemmet wat dikker dan de andere vleesmessen. De handgreep is gemaakt van Fibrox. Dat heeft de eigenschappen van rubber, maar het wordt verwerkt als plastic. Fibrox is dus vrij stroef. Groot voordeel is dat je ook met natte handen of handschoenen geen zorgen hoeft te maken dat het mes uit je handen glipt. Het solide ontwerp zorgt ervoor dat voedsel, schimmel of ander vuil geen kans maakt. Een echte must-have dus!

Ontdek alle hakmessen

Fontenille Pataud zesdelige steakmessenset

Als je dan eenmaal hét perfecte stukje vlees hebt bereid, dan wil je er ook optimaal van genieten. Dat lukt gegarandeerd met deze prachtige steakmessenset van Fontenille Pataud. Zes unieke, wonderschone exemplaren. Stuk voor stuk met de hand gemaakt en met elk een handgreep van een afwijkende houtsoort. Zelfs de versiering op de rug van het mes is met de hand gevijld. Met deze steakmessen in huis zou je het liefst dagelijks gasten uitnodigen om te komen eten!

Ontdek alle steakmessen

Zijn deze messen niet helemaal jouw smaak? Of je nu een professionele- of hobbykok bent, een vegetariër of een vleesliefhebber, je een kleine of een grote keuken hebt: we hebben voor iedereen een selectie keukenmessen gemaakt. Welke set past bij jou?