Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gearmix: voorbereid op pad met Gerber

Geniet van de natuur. En met Gerber aan je zijde, ben je overal op voorbereid. Van het maken van een gezellige vuurplaats met hun opvouwbare schep tot aan het sprokkelen van hout met een bushcraftmes. Terwijl het vuur knettert, open je een koud drankje met een flesopener en geniet je van elk moment.

Items in deze Gearmix

1. Gerber vouwschep

De Gerber Gorge is een voordelige vouwschep, gemaakt voor hike- en kampeertrips. Even een gat graven om een vuurtje in te stoken. Of een geul om je tent voor de afwatering. Met de Gorge is het kinderspel. Met een ingeklapte lengte van slechts 24 cm neemt hij nauwelijks ruimte in. Je stopt hem zo in je rugzak. Wanneer je hem klaar wilt maken voor gebruik schroef je het manchet los en klap je de schep open.

2. Gerber Principle bushcraftmes

De Gerber Principle is een gaaf bushcraftmes. Voor de ontwikkeling van de Principle heeft Gerber zijn huiswerk goed gedaan. Er is erg goed gekeken naar de behoeftes van zowel beginnende als ervaren bushcrafters, waardoor de Principle eigenlijk voor ieder niveau geschikt is. Het lemmet is goed doordacht. Zo is de rug van het lemmet op een strakke 90 graden geschuurd, zodat hij scherp genoeg is voor het schrapen van een firesteel voor het maken van vuur.

3. Gerber Lockdown Slim Pry

De Gerber Lockdown Slim Pry is een compacte prybar-multitool voor dagelijks gebruik. Deze prybar heeft een platkopschroevendraaier, een spijkertrekker, een mesje en een schaar. Daarnaast functioneert deze prybar als een flesopener voor het openen van een koel drankje op een zonnige zomerdag. De Lockdown Slim Pry is een veelzijdige tool die je de gehele dag bij je draagt!