Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gearmix: premium gear voor je jachtuitrusting

Je gaat op jacht! Uiteraard mag een goede uitrusting dan niet missen. Maar welke gear heb je écht nodig? En welke gear moet je nemen wanneer je het beste van het beste zoekt? In deze Gearmix featuren we onze favorieten!

Items in deze Gearmix

1. Fällkniven F1 Pro outdoormes

Zoek je een premium, compact outdoormes voor je jachtuitrusting? Dan is de Fällkniven F1 Pro een geweldige keuze! Gemaakt om de meest extreme omstandigheden te doorstaan. Het mes is divers inzetbaar en super robuust. De thermorun handgreep geeft zeer veel grip, ook met vochtige handen. Na het ontweien van een dier bijvoorbeeld of tijdens een regenbui.

2. Eden ED 10x42 verrekijker

Wild spotten tot aan de pimpelmees op 100 meter toe? Dan is de Eden ED 10x42 een geweldige keuze. Deze premium verrekijker heeft een prachtig helder en scherp beeld. Ook in de schemering. Handig voor als je op konijnen of andere schemeractieve dieren jaagt. Dat komt onder andere door het hoogwaardige ED-glas. De body van de Eden ED 10x42 is afgewerkt met een zogenaamde 'Coffee Bean-structuur'. Dit maakt de kijker wat ruwer waardoor hij steviger in de hand ligt.

3. NiteCore CU6 Chameleon zaklamp set

In één keer alles in huis voor een goed zicht in het donker? Dan zit je met de NiteCore CU6 Chameleon set goed! Deze volledige set heeft alles wat je nodig hebt. De zaklamp is onder andere uitgerust met een UV-licht en roodlicht functionaliteit. Veel zoogdieren, zoals herten en zwijnen, zien namelijk geen roodlicht waardoor ze je niet zien aankomen. Het UV-licht is ideaal om een bloedspoor mee te volgen in het donker.