Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Shot Show 2020: de nieuwste Gerber-messen en multitools

Shot Show 2020, een jaarlijks terugkerend evenement in Las Vegas. Wie Vegas kent heeft vast wel eens gehoord van de uitspraak ‘What happens in Vegas stays in Vegas’. Deze week is daar een grote uitzondering op. Op deze beurs showen merken en designers de nieuwste producten aan het grote publiek en vertellen ze met passie over hun toekomstplannen. Een van de aanwezige merken is Gerber. Wij zijn langsgegaan om het nieuwste van het nieuwste te bekijken en aan jullie te tonen. Enjoy!

Gerber Principle 30-001657

De Gerber Principle is een geweldig vaststaand mes voor bushcraft en survival. Het scandi-grind lemmet is vlijmscherp. Evenals de rug van het lemmet zodat je makkelijk vonken creëert met een firesteel. Gerber heeft veel tijd besteed aan de schede. En dat is te zien! Deze is op diverse manieren comfortabel te dragen en van zeer hoge kwaliteit. De Principle is een veelbelovend mes. Zonder twijfel een perfecte keuze voor wie een vaststaand mes zoekt dat alles kan!

Gerber Principle Coyote Brown 30-001657

Gerber Armbar Cork en Gerber Armbar Driver

De Armbar Cork-serie en Armbar Driver-serie zijn nieuwe multitools van Gerber. Slank, compact en multifunctioneel! Op het eerste gezicht lijken deze series vrijwel hetzelfde. Bij nadere inspectie zie je echter dat er wel degelijk een verschil zit in de tools. Het grootste verschil is dat we bij de Armbar Cork-serie een kurkentrekker zien, en bij de Armbar Driver-serie een schroevendraaier. Zo kun je de multitool kiezen die het beste bij je past.

Gerber Armbar Cork Gold 30-001583
Gerber Armbar Driver Orange 30-001587

Gerber Fastball Cleaver

De Fastball is een in Amerika gemaakt EDC-mes en een van de populairste Gerber-messen ooit. Gezien de cleaver-lemmetvorm hype heeft Gerber ervoor gekozen om ook dit model te voorzien van dit lemmetvorm. Ook heeft Gerber gebruik gemaakt van 20CV-staal. Een uitmuntend premium staalsoort met een geweldig scherptebehoud. Het resultaat is een stoer mes dat wel tegen een stootje kan.

Gerber Fastball Cleaver 30-001836
Gerber Fastball Cleaver 30-001837

Gerber Flatiron Micarta 30-001789

Wie Gerber kent heeft ondertussen wel van de Flatiron gehoord. Een van de populairste messen van 2019. Voor 2020 heeft Gerber de Flatiron in een nieuw jasje gestoken. Een van micarta en D2-staal om precies te zijn. Niet mis!

Gerber Flatiron Micarta 30-001789

Gerber Asada

Bij de Asada zien we wederom een cleaver-lemmetvorm. Net als op de Fastball Cleaver en de Flatiron. Vergeleken met de Fastball zit het verschil hem voornamelijk in de prijs. De Asada is een stuk lager geprijsd en daarmee een zeer waardevolle toevoeging in de wereld van budgetmessen. Vergeleken met de Flatiron, die veel overeenkomt, is het mes iets kleiner en voorzien van een flipper. Ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een iets kleiner mes.

Gerber Asada Drab Red 30-001805
Gerber Asada Olive Micarta 30-001812

Gerber Sumo

Misschien wel het meest unieke mes in dit lijstje is de Sumo. Dit is een groot mes voorzien van een pivot-lock-mechanisme. Dit vergrendelingsmechanisme heeft veel weg van een Axis-lock. Het eerste dat opvalt is de prachtige handgreep. Deze is vervaardigd van gelaagd G10. De Sumo komt in twee verschillende varianten. Een met een zwart lemmet en rode liners, en een met grijs lemmet en blauwe liners.

Gerber Sumo Black 30-001815
Gerber Sumo Grey 30-001813

Gerber Highbrow

De Highbrow is een grotere versie van de Highbrow Compact. Wederom voorzien van het pivot-lock-mechanisme. Ook is er een speciaal palletje aanwezig waarmee je hem in gesloten toestand blokkeert. Zo voorkom je dat je hem per ongeluk in je broekzak opent. Wel zo slim. Voor de Highbrow heeft Gerber maar liefst zes verschillende varianten op de planning staan. Zo zit er voor ieder wat wils tussen!

Gerber Highbrow Onyx Serrated 30-001641
Gerber Highbrow Flat Sage 30-001642

Gerber Ayako

De Ayako is geïnspireerd op de Higonokami-zakmessen uit Japan. Dit is terug te zien aan het slanke design, het patroon op de handgreep en de tanto-lemmetvorm. Ook het openingsmechanisme is trouw aan deze Higonokami-messen. Hiermee open je de Ayako net als een friction folder. Een stevige framelock vergrendelt het lemmet. Al met al is de Ayako een toffe moderne interpretatie van deze Japanse messen. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Gerber Ayako Green 30-001690
Gerber Ayako Grey 30-001689

Gerber Exo-Mod snap together sheath system

De Exo-mod-serie is een nieuwe serie in Gerbers jacht-assortiment. Deze messen zijn super lichtgewicht en voorzien van een slim schede systeem. Iedere schede, zoals in de video gedemonstreerd, is uitgerust met stevige drukknopen zodat je de schedes op elkaar kunt klikken. Zo kun je meerdere messen op een compacte manier aan je riem of tas dragen. Zo wordt je niet belemmerd tijdens het jagen door de grote hoeveelheid aan jachtmessen die je nodig hebt.

Gerber Exo-Mod Caper 30-001798
Gerber Exo-Mod Saw 30-001802

Wij hopen alle nieuwe producten zo snel mogelijk op voorraad te hebben. In de tussentijd plaatsen wij meerdere topics met onze Shot Show 2020 ervaring en de nieuwste producten. Stay tuned!

Bekijk hier alle Gerber-messen