Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Zakmessen & multitools Gerber messen & multitools

Gerber messen kopen? Grootste collectie Gerber op voorraad!

Gerber Logo

Gerber messen zijn al tientallen jaren populair. Het Amerikaanse merk bestaat al sinds 1939 en is sindsdien een van de grootste messenmerken ter wereld geworden. Gerber messen zijn ontworpen voor mensen die hun messen daadwerkelijk gebruiken.

Ze zijn bekend bij een groot publiek. Defensie in de Verenigde Staten verstrekt al jaren duizenden Gerber multitools aan hun manschappen. Dat zegt genoeg over de kwaliteit, de innovatie en de naam die Gerber toevoegt aan de messenwereld.

Historie achter Gerber messen

Ooit begonnen als Gerber Legendary Blades heeft Gerber een geschiedenis om trots op te zijn. Al sinds 1939 is Gerber niet te stoppen. Begonnen met de productie van messensetjes voor de feestdagen, maar al snel doorgegroeid tot een van de grootste messenmerken ter wereld. In de Verenigde Staten is Gerber bijna net zo populair als branchegenoot Buck. Miljoenen Gerber messen zijn er inmiddels verkocht. Messen die jarenlang van vader op zoon overgedragen worden.

Legacy van Gerber

Met zo’n lange en rijke historie heeft Gerber inmiddels al een flinke naam opgebouwd. Voornamelijk gestoeld op succesvolle samenwerkingen en messen die Amerikaanse iconen zijn geworden. Denk aan de populaire messen die ontworpen zijn door Colonel Rex Applegate. Vaststaande messen en zakmessen die al tientallen jaren ongekend populair zijn. Ook werkt Gerber samen met ontwerpers als Rick Hinderer.

Gerber Bear Grylls messen

Een van de meest populaire series van Gerber is de serie Bear Grylls messen. Samen met survivalexpert Bear Grylls, bekend van televisie, heeft Gerber tal van messen, multitools en andere outdoortools ontwikkeld. In kenmerkend oranje, zodat je ze in de wildernis niet snel uit het oog verliest.

 

AYW05fy9ILk