Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gerber mes: ontdek het gereedschap van Gerber Gear

Gerber-messen zijn al tientallen jaren ongelofelijk populair. Het Amerikaanse merk, dat zijn oorsprong vindt in 1939, heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van 's werelds vooraanstaande messenproducenten. De messen van Gerber zijn specifiek ontworpen voor gebruikers die hun messen intensief inzetten en hebben daarmee een solide reputatie opgebouwd onder een breed publiek. Niet voor niets verstrekt het Amerikaanse leger al geruime tijd duizenden Gerber-multitools aan hun troepen. Dat zegt genoeg over de kwaliteit, de innovatie en de naam die Gerber toevoegt aan de messenwereld.

Lees meer

167 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Redenen om te kiezen voor Gerber

Gerber Gear is gevestigd in Portland, Oregon en ontwerpt alle producten lokaal. De productie vindt plaats in zowel de Verenigde Staten als China. Gerber staat bekend om zijn messen en multitools, met miljoenen verkochte exemplaren wereldwijd. Messen die jarenlang van vader op zoon overgedragen worden.

Met zo’n lange en rijke historie heeft Gerber inmiddels al een flinke naam opgebouwd. Voornamelijk gestoeld op succesvolle samenwerkingen en messen die Amerikaanse iconen zijn geworden. Denk aan de populaire messen die ontworpen zijn door Colonel Rex Applegate, Bear Grylls en Rick Hinderer. Allemaal vaststaande messen en zakmessen die al tientallen jaren ongekend populair zijn.

Gerber Series

Gerber Strongarm

De Gerber Strongarm is een robuust vaststaand mes. Gemaakt in de Verenigde Staten voor mensen die moeten kunnen vertrouwen op hun mes.

Gerber Armbar

De Gerber Armbar is een serie van compacte multitools. Met de Armbar-serie doet Gerber zijn intrede in de wereld van slanke multitools.

Gerber Paraframe

De Gerber Paraframe is een echte klassieker met het kenmerkende open frame. Hierdoor Door is de Paraframe extreem licht van gewicht. Een edc-mes bij uitstek.

Gerber Fishing Gear

Gerber Fishing Gear biedt alles wat je als fanatieke hengelsportliefhebber nodig hebt. Van messen tot scharen.

Gerber Gator

De Gerber Gator-producten hebben allemaal één ding gemeen: de fameuze Gator-Grip handgreep met de look en feel van een alligatorhuid. Optimale grip gegarandeerd, of het nu droog is of regent.

Gerber Suspension

Gerber Suspension is een complete multitool met alle gereedschappen die je dagelijks nodig hebt. De Gerber Suspension NXT is een EDC-vriendelijkere versie van de beroemde Gerber Suspension.

Gerber Center Drive

De Gerber Center Drive is een full size multitool met volwaardige gereedschappen. Inclusief een innovatieve, gecentreerde schroevendraaier die zorgt voor maximale kracht en rotatie.

Gerber Vital

De Gerber Vital-serie bevat alle messen en accessoires die je als jager nodig hebt om wild te ontweien. Kenmerkend is de goede prijs-kwaliteitverhouding en de felle oranje kleur.

Gerber Bear Grylls

De Gerber Bear Grylls-serie is ontworpen in samenwerking met Bear Grylls. Een ultieme eindbaas in de survivalwereld. Deze producten zijn niet meer beschikbaar, maar alternatieven zijn nog wel beschikbaar zoals de: Gerber Ultimate Survival Knife.

Gerber productsoorten

Gerber zakmessen

De zakmessen is de grootste categorie in het assortiment van Gerber. Voornamelijk gefocust op EveryDay Carry-zakmessen met vaak bijzonder innovatieve ontwerpen. Maar er zijn ook genoeg Gerber zakmessen die zijn gericht op de praktijk zoals utility-zakmessen en sleutelhangermesjes.

Gerber vaststaande messen

De Gerber vaststaande messen zijn een van de meest solide messen die toch nog vriendelijk geprijsd zijn. Een aantal voorbeelden van populaire Vaststaande Gerber-messen: De Gerber Ultimate Survival Knife, de tactische Gerber Strongarm en de praktische Gerber Spine.

Gerber multitools

Gerber was een van de eerste Amerikaanse bedrijven die begon met het produceren van multitools. De Gerber tools zijn ijzersterk en zeer functioneel. Ze hebben niet voor niets een vaste plaats in de uitrusting van technici, klussers en timmerlieden. Ook versterken de multitools van Gerber al jaren de manschappen van defensie in de Verenigde Staten. Dat zegt genoeg over de kwaliteit, degelijkheid en de naam die Gerber toevoegt aan de multitoolwereld. Met een Gerber multitool zit je goed.

Geschiedenis van Gerber

Gerber Gear, oorspronkelijk bekend als Gerber Legendary Blades, begon met het vervaardigen van feestelijke messensetjes in 1939. Oprichter Joseph R. Gerber streefde naar kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Het bedrijf is gevestigd in Portland, Oregon en ontwerpt alle producten lokaal. De productie vindt plaats in zowel de Verenigde Staten als China. Gerber staat bekend om zijn messen en multitools, met miljoenen verkochte exemplaren wereldwijd. Messen die jarenlang van vader op zoon overgedragen worden.

Als onderdeel van de Fiskars Group, een wereldwijde hub voor designgedreven merken, deelt Gerber Gear een gezamenlijke missie: pionierend design om het alledaagse buitengewoon te maken. Al meer dan 80 jaar levert Gerber producten die tijd besparen, de dag redden en levens veranderen. Altijd met de belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Veelgestelde vragen over Gerber