Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gerber Strongarm: survivalmessen om op te vertrouwen

De iconische Strongarm-serie is Gerbers bestverkopende lijn van vaststaande survivalmessen. De Strongarm is robuust en effectief, ontworpen voor mensen die moeten kunnen vertrouwen op hun mes. Of je nu de jungle, de woestijn of het bos om de hoek in gaat: de Strongarm helpt jou een handje mee. Geen wonder dat de Strongarm al jarenlang door first-responders, zoals militairen, gedragen wordt.

Lees meer

4 Producten

Features van de Gerber Strongarm

De Strongarm is gemaakt met voornamelijk tactische doeleinden in het achterhoofd. Dit zie je terug aan veel van de features.

420HC stalen lemmet met Cerakote coating

Het lemmet is gemaakt van 420HC-staal, lekker stevig. Tegelijkertijd niet te lomp om voor simpele taken rond het kamp te gebruiken. De matzwarte, Cerakote-coating voorkomt reflecties en roest. De tang van het lemmet loopt door tot het uitende van de handgreep. Daar steekt het staal een stukje uit. Ideaal om iets kapot te slaan. Denk aan het inslaan van een raam, verzamelen van kokkels vastzitten op een rots in het water.

FRN handgreep

De greep is gemaakt van FRN: glasversterkt nylon. Lichtgewicht en erg sterk. Voor extra grip heeft Gerber om deze kern nog een extra rubber overmould gedaan. Een extra laag met een griprijk ruitjespatroon. Handig voor in vochtige omstandigheden of wanneer je handschoenen aan hebt.

MOLLE compatibel schede

Opvallend is de zeer uitgebreide schede die je bij de Strongarm krijgt. Linkshandig dragen, rechtshandig dragen, verticaal of horizontaal aan de riem of op een tactische MOLLE-vest: de Strongarm voelt zich overal thuis. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de Strongarm zo monteren aan je uitrusting.