Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Spartan Blades: Knives with intent!

Spartan Blades

Spartan Blades maakt fantastische zakmessen en vaststaande messen. Jarenlange militaire ervaring, Amerikaans vakmanschap en de beste Amerikaanse materialen komen samen in Spartan. 

Deze messen zijn ontworpen en gemaakt voor mensen die echt moeten kunnen vertrouwen op hun messen. Gebouwd door veteranen: die weten wat je nodig hebt wanneer het eropaan komt.

Van Special Forces tot Spartan Blades

De mensen achter Spartan Blades zijn Curtis Iovito en Mark Carey. Beiden ex-US Special Forces en samen meer dan 40 jaar ervaring in het Amerikaanse leger. Iovito maakte al messen voor zijn Special Forces makkers terwijl hij nog in dienst zat. Na hun diensttijd gingen ze beiden werken in de handel van tactische uitrusting. Op een gegeven moment realiseerden ze zich dat hun militaire ervaring, passie voor messen en hun opgedane zakelijke kennis een prima combinatie vormden. En zo is in 2008 Spartan Blades opgericht. Inmiddels hebben de heren samen verschillende grote prijzen gewonnen en werken ze nog dagelijks aan dit succesverhaal.

Nieuws

Spartan Blades 2020: nieuws uit de USA met Pineland Cutlery

2020 belooft een spannend jaar voor Spartan Blades. We zien namelijk de eerste vruchten van hun samenwerking met KA-BAR Knives onder de noemer Pineland Cutlery. Een hele nieuwe weg, zonder de vertrouwde Spartan-kwaliteit te verliezen.