Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Zakmessen & multitools Zero Tolerance messen
Zakmessen & multitools

Professionele Zero Tolerance messen voor iedere liefhebber

Zero Tolerance maakt hele sterke, stoere en zware messen die bedoeld zijn voor professioneel gebruik. Dit maakt de Zero Tolerance messen super degelijk en sterk. De afwerking van Zero Tolerance is minutieus en de messen stralen één brok vertrouwen uit. 

Als beroepsmilitair, politie- of brandweerman, lid van een reddingsbrigade of medisch hulpteam heb je materiaal nodig waar je op kunt rekenen. Als het gaat om messen is dat niet anders. Zero Tolerance is in 2006 in dit gat in de markt gesprongen. En dat is niet zonder succes gegaan. De Zero Tolerance messen zijn zeer gewild.

Zero Tolerance combineert echt design met een heavy duty mes

Zero Tolerance messen worden o.a. ontworpen door Ken Onion in samenwerking met Strider Knives. Ze worden geheel vervaardigd in de Verenigde Staten. De designs zijn erg mooi en geliefd. Een bekend mes is het 0550 en 0560 mes dat met Rick Hinderer is ontwikkeld. De materialen die gebruikt worden zijn zeer solide en de messen zijn 'built like a tank'. Een aantal messen, waaronder de 0350 is voorzien van het SpeedSafe® assisted openingssysteem. Dit legale openingssysteem zorgt ervoor dat de messen heel eenvoudig met een hand te openen zijn en natuurlijk superveilig sluiten. Knivesandtools is erg enthousiast over de producten van Zero Tolerance. Kijk bij de producten als je een mes van Zero Tolerance wilt kopen.