Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Herenmesje, het scherpste onderdeel van je outfit

Een mes is het oudste stuk gereedschap van de man. Iedere man had vroeger een mes. Zonder kon hij niet overleven. Ondanks de ontwikkelingen die we als man sindsdien hebben doorgemaakt, is de aantrekkingskracht van een mes niet veranderd.

Een mes wordt een herenmes als het elegantie uitstraalt. Een herenmesje is functioneel en heeft naast snijden ook heel duidelijk een andere functie. Het completeert je outfit. Vergelijkbaar met een mooi horloge, dat ook meer doet dan je laten zien hoe laat het is.

Gentleman's knives, van exclusieve materialen

Mooie, exclusieve en natuurlijke materialen zijn vaak het kenmerk van een herenmesje. Schitterende houtsoorten, been, ivoor en parelmoer om een paar voorbeelden te noemen. De afmetingen van een herenmes zijn bescheiden. Een herenmesje is iets dat je altijd bij je zult dragen.

Informatie

Buyers guide: hoe kies je een herenmes?

Herenmesjes completeren je outfit. Naast het schillen van een appeltje en het openen van een brief gebruik je een herenmes ook om een stijlstatement te maken. Net als een mooi horloge zegt een herenmes iets over wie je bent en wat je wilt uitstralen. Maar hoe kies je het beste herenmes voor jouw doeleinde? Knivesandtools legt het graag uit.