Nu besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Flytanium: hoogwaardige custom scales voor populaire zakmessen

Flytanium

Flytanium maakt fantastische custom scales voor veel populaire zakmessen. Toffe accessoires van gave materialen als titanium, carbonfiber, koper of messing. En van greepschalen tot backspacers en nieuwe schroeven. Al jarenlang staat Flytanium bekend om hun erg goede pasvormen en bouwkwaliteit. Perfect om een oud en vertrouwd zakmes een facelift te geven.

Flytanium voor Spyderco en Benchmade

Flytanium is met name gespecialiseerd in accessoires voor de Spyderco Paramilitary 2 en de Para 3. Daarnaast maakt Flytanium accessoires voor de Benchmade Bugout, Proper en andere modellen. Het assortiment evolueert continu en net als de merken waarvoor Flytanium accessoires maakt streven ze altijd naar nog hogere kwaliteit en betere pasvormen.

Let op de garantie!

Het installeren van nieuwe greepschalen of andere accessoires is niet zonder risico! Zorg altijd voor goed passende schroevendraaiers en forceer niks om schade aan schroeven of schalen te voorkomen. Check ook vooraf even de garantievoorwaarden van de fabrikant: bij sommige merken vervalt de garantie als je zelf aan het met gaat sleutelen. Het installeren van de greepschalen doe je op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die je het mes of de accessoire zelf toebrengt.