Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Grailer messen: de heilige graal binnen handbereik

Grailer Knives Logo

Grailer messen zijn goed. Heel goed zelfs. De beste ontwerpers en de meest toonaangevende fabrikanten worden samengebracht. Zo ontstaan de messen die de messenliefhebbers van Grailer zelf graag willen hebben. Subliem in vorm en functie. Begerenswaardige ontwerpen, bereikbaar voor de liefhebber.

Grailer 2: Simen Stryckers design

De Grailer 2 is ontworpen door Simen Stryckers. Een jonge Belgische messenmaker. In zijn garage maakt hij al enkele jaren fantastische messen. We hielden zijn werk al een poos in de gaten. Toen de kans zich voor deed om zijn Findus-ontwerp in productie te nemen wisten we dat we de Grailer 2 gevonden hadden. Een sierlijk en elegant zakmes, gemaakt van high-end materialen. De productie is in handen van WE Knife, wat betekent dat de Grailer 2 perfect flippert. Een EDC-zakmes dat zich ook in de nette pantalon thuis voelt.

Grailer 1: Dirk de Wit design

Voor de Grailer 1 is een van Nederlands beste messenmakers gevraagd: Dirk de Wit. Met zijn jarenlange ervaring maakt hij custom messen van de allerhoogste kwaliteit. Hij heeft een ijzersterke reputatie. Messen van zijn hand zijn felbegeerd, maar lastig te krijgen. Grailer wilde graag een Dirk de Wit-zakmes, dus Grailer maakte een Dirk de Wit-zakmes. Samen met prijswinnende fabrikant LionSteel uit Italië is dit eerste zakmes ontwikkeld. Elk detail is besproken, bijgeschaafd en geperfectioneerd. De visie van Grailer, het kenmerkende ontwerp van Dirk en de uitzonderlijke productiecapaciteiten van LionSteel: een heilige drie-eenheid die je bij een grail knife mag verwachten. Het resultaat mag er wezen: een puur stuk Dutch Design, gemaakt door een van de beste producenten ter wereld en van de allerbeste materialen. Maak kennis met de Grailer 1.

Wat is een grail knife?

Iedere messenliefhebber heeft wel een mes op zijn verlanglijstje staan dat eigenlijk onbereikbaar is. De heilige graal. Een grail knife. Voor de een is het een kostbaar productiemes uit de hoogste klasse, voor de ander die ene dolk uit de jaren tachtig die nergens meer te krijgen is. Of een custom zakmes, handgemaakt door een bekende messenmaker die een wachtlijst van een paar jaar heeft. Voor alle grail knives geldt in ieder geval dat je hem niet zomaar even koopt of bestelt. En als je hem al weet te bemachtigen, dan is de kans groot dat het een vitrinestuk wordt. Een safequeen. Bij zo’n mes blijf je je afvragen hoe het zou zijn om het mes daadwerkelijk te gebruiken. Daar komt Grailer om de hoek kijken.

Wij bij Knivesandtools zijn natuurlijk helemaal messengek. Al bijna 20 jaar zien wij de beste messen langskomen. Grailer messen zijn dan ook gebaseerd op onze eigen grail knives. Onbereikbare messen bereikbaar maken. Dat doet Grailer. We werken samen met de beste messenmakers en ontwerpers. We kiezen samen de beste fabrikant en met z’n allen gaan we door tot we het perfect mes hebben. Niet de makkelijkste weg, wel de beste. Grailer laat jou als messenliefhebber dolgraag meegenieten van onze verhalen en deze super messen. Vitrinewaardige messen, maar tegelijk perfect bruikbaar.