Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Liong Mah messen: strak design en topkwaliteit

Liong Mah Design Logo

Liong Mah Design messen zijn het resultaat van de briljante ontwerpen van messenmaker Liong Mah, en de uitstekende productie van Reate Knives. Aantrekkelijke messen die steengoed gemaakt zijn door een van de beste messenfabrikanten ter wereld. Liong Mah’s stijl laat zich omschrijven als strak en praktisch. Ontwerp en gebruik zijn perfect in balans.

Vorm & functie in balans

In zijn tijd als banketbakker in New York leerde Liong Mah al vroeg met messen werken. Nog altijd merk je aan zijn messen dat ze bedoeld zijn om te gebruiken. Daarom is het des te indrukwekkender dat ze er zo goed uitzien. Vaak zie je dat er compromissen gesloten worden om een mes er óf goed uit te laten zien, óf hem bruikbaar te laten zijn. Aan de messen van Liong Mah Design zie je dat het ook anders kan.

Van Florida, USA naar Reate in China

Ontwerper Liong Mah laat zijn messen maken bij een van de beste producenten ter wereld: Reate Knives in China. Hij heeft al erg lang een uitstekende band met deze fabrikant en ziet er persoonlijk op toe dat zijn ontwerpen op de best mogelijke manier geproduceerd worden. Liong Mah is natuurlijk een premium messenmerk. Maar als je realistisch kijkt naar de uitzonderlijke kwaliteit die je krijg voor de prijs die je betaalt zie je in dat Liong Mah Design stiekem een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.