Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp zakmessen op functionaliteit

Op zoek naar een zakmes om echt te gebruiken, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen we je graag verder. Hier hebben we een aantal verschillende typen zakmessen voor je.

EDC-zakmessen

Onze grootste categorie: EveryDay Carry. Praktische messen, van voordelig tot kostbaar en van klein tot groot. Allemaal hebben ze gemeen dat ze gemaakt zijn om je dagelijks te vergezellen bij wat je ook gaat doen. Hier vind je al onze EDC-zakmessen. Ook hebben we een keuzehulp binnen de EDC-zakmessen voor je.


Zwitserse zakmessen

Misschien wel de bekendste zakmessen ter wereld: Zwitserse zakmessen. Vaak met kenmerkend Zwitsers kruis op de greep, altijd veelzijdig. Van kleine, simpele zakmessen met een paar tooltjes tot uitgebreide Zwitsers die een halve gereedschapskist aan boord hebben. Favoriet voor het dashboardkastje of mee op vakantie. Hier vind je al onze Zwitserse zakmessen. Ook hebben we een keuzehulp om jouw perfecte Victorinox te vinden.


Multitools

Een stapje boven het dragen van een Zwitsers zakmes is het dragen (en gebruiken!) van een multitool. Nadeel: vaak zo groot dat je hem aan je riem draagt. Voordeel: je kunt bijna alle klussen aan. Onmisbaar aan je riem tijdens het klussen of kamperen. Hier vind je meer informatie over verschillende multitool-merken. Verder hebben we hier al onze multitools verzameld.


Alle zakmessen

Liever even rondkijken tussen al onze zakmessen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze zakmessen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.

 

Terug naar de keuzehulp zakmessen