Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Informatie Keuzehulp zakmessen op functionaliteit

Informatie

Keuzehulp zakmessen op functionaliteit

Op zoek naar een zakmes om echt te gebruiken, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen we je graag verder. Hier hebben we een aantal verschillende typen zakmessen voor je.

Zero Tolerance 230

EDC-zakmessen

Onze grootste categorie: EveryDay Carry. Praktische messen, van voordelig tot kostbaar en van klein tot groot. Allemaal hebben ze gemeen dat ze gemaakt zijn om je dagelijks te vergezellen bij wat je ook gaat doen. Hier vind je al onze EDC-zakmessen. Ook hebben we een keuzehulp binnen de EDC-zakmessen voor je.

Victorinox Huntsman Swiss Army Knife

Zwitserse zakmessen

Misschien wel de bekendste zakmessen ter wereld: Zwitserse zakmessen. Vaak met kenmerkend Zwitsers kruis op de greep, altijd veelzijdig. Van kleine, simpele zakmessen met een paar tooltjes tot uitgebreide Zwitsers die een halve gereedschapskist aan boord hebben. Favoriet voor het dashboardkastje of mee op vakantie. Hier vind je al onze Zwitserse zakmessen. Ook hebben we een keuzehulp om jouw perfecte Victorinox te vinden.

Leatherman Free P4 Multitool

Multitools

Een stapje boven het dragen van een Zwitsers zakmes is het dragen (en gebruiken!) van een multitool. Nadeel: vaak zo groot dat je hem aan je riem draagt. Voordeel: je kunt bijna alle klussen aan. Onmisbaar aan je riem tijdens het klussen of kamperen. Hier vind je meer informatie over verschillende multitool-merken. Verder hebben we hier al onze multitools verzameld.

Alle zakmessen

Liever even rondkijken tussen al onze zakmessen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze zakmessen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.

 

Terug naar de keuzehulp zakmessen


Lees meer