Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp Daily Customs voor Victorinox 91 mm modellen

Deze Daily Customs schalen zijn geschikt voor Victorinox-zakmessen met een gesloten lengte van 91 mm. Zoals de bekende Victorinox Huntsman, SwissChamp en Spartan. Onder de 91-serie vallen de 91.2, 91.2+ en 91.3 greepschalen. Deze zijn voorzien van een toevoeging achter het nummer in de titel. Zoals .2, .2+ of .3. Wij leggen je precies uit wat deze series onderscheid zodat je de schalen vindt die het beste bij je passen.

Daily Customs 91.2 greepschalen

Soms geldt: less is more! Deze schalen zijn niet voorzien uitsparingen voor de pen, tandenstoker en pincet. Hierdoor zijn ze betaalbaarder dan andere Daily Customs schalen en ogen ze strakker.


Daily Customs 91.2+ greepschalen

Deze schalen zijn voorzien van uitsparingen voor de pen, tandenstoker en pincet. Kies deze greepschalen als je het optimale uit je Victorinox-zakmes wilt halen! Qua prijs zitten deze greepschalen tussen de .2 en .3 schalen in.


Daily Customs 91.3 greepschalen

Wil je all-out gaan? Deze schalen zijn voorzien van een uitgefreesd logo. Hier plaats je bij de montage een cross-inlay achter voor een unieke look! Deze premium schalen hebben de meest complexe bewerkingen.


Alle Daily Customs

Liever even rondkijken tussen al onze Daily Customs greepschalen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze Daily Customs greepschalen en accessoires.