Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp EDC zakmessen op formaat: welk formaat EDC zakmes heb ik nodig?

EDC-zakmessen zijn er in alle vormen en maten. Als je weet hoe groot je EDC-zakmes moet zijn dan is het juiste mes vinden een stuk makkelijker. We hebben de meest voorkomende maten, aan de hand van het lemmetlengte, voor je op een rijtje gezet!

Ik wil een klein EDC zakmes

Een klein EDC-zakmes is op veel fronten een geweldige keuze. Zo zien ze er vaak vriendelijk uit en komen ze niet aanstootgevend over. En je stopt ze makkelijk in je jaszak, handtas of zelfs het muntzakje van je broek. Kortom: klein maar fijn!


Ik wil een middelgroot EDC zakmes

Een middelgroot EDC-zakmes heeft een lemmetlengte tussen de 6 en 9 cm. Dit formaat wordt door veel gebruikers gezien als het perfecte formaat voor een EDC-zakmes. Klein genoeg voor precisiewerk en groot genoeg om ook grote snijklussen te klaren. Geen wonder dat je hier de meeste EDC-messen vindt!


Ik wil een groot EDC zakmes

Bigger is better! Tenminste, wanneer de twee bovengenoemde formaten niet aan je eisen voldoen. Een groot EDC-zakmes heeft een lemmetlengte van 9 cm of meer. Geschikt voor de zwaarste snijtaken, voor wie grote handen heeft of met handschoenen aan werkt.


Moeite met kiezen? Of wil je toch alle EDC-zakmessen zien? Bekijk onze Top 10 EDC-zakmessen voor wat inspiratie! Of ga terug naar alle EDC-zakmessen.