Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & multitools

Reate knives: ongeëvenaarde fit and finish

Reate Knives-logo

Reate knives is in een paar jaar onder messenliefhebbers en verzamelaars uitgegroeid tot een zeer begeerd merk. Zelfs de meest kritische messenliefhebber heeft zeer veel moeite om iets over de afwerking op te merken.

Van de kogellagers die van de zijkant niet zichtbaar zijn, en daardoor minder snel vies worden, tot de pocketclip die afgerond is aan de binnenkant zodat je broekzak niet snel slijt, het is duidelijk dat deze messen voor een door messenliefhebbers gemaakt worden.

David Deng, de oprichter van Reate, is zelf een messenliefhebber en heeft een achtergrond in mechanisch design en productietechniek. Vandaar ook dat er veel aandacht aan de kwaliteit wordt besteed, niet alleen zichtbare kwaliteit, maar ook de materialen. Reate gebruikt speciale technologie om de snede tijdens het grinden op optimale temperatuur te houden zodat de hardheid van het staal behouden blijft.

De messen van Reate zijn nauwelijks productiemessen te noemen en overstijgen vele andere productiemessen en customs in fit and finish!