Nu besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

GiantMouse Knives: populair Deens design voor iedereen

GiantMouse Brands

GiantMouse Knives is het geesteskind van Jesper Voxnaes en Jens Ansø. Deze twee Deense ontwerpers zetten al jarenlang de toon van het Europese zakmesontwerp. Samen met een Amerikaanse verzamelaar en ondernemer zijn ze hun eigen messenmerk gestart: GiantMouse Knives. Het zo kenmerkende Deense design van Ansø en Voxnaes gecombineerd in één merk.

GiantMouse ACE messen

De GiantMouse ACE-lijn is gericht op het bereikbaar maken van steengoede, praktische EDC-zakmessen voor een goede prijs. GiantMouse maakt namelijk ook series messen die maar beperkt beschikbaar zijn. Een soort Limited Editions. De ACE-lijn is juist bedacht om altijd beschikbaar te zijn voor iedereen die graag een GiantMouse-mes wil.

GiantMouse: Deens design en Italiaans vakmanschap

Deens Design is wereldberoemd. Strak, minimalistisch en gericht op functionaliteit. Dat is wat ook de GiantMouse-messen kenmerkt. Maar aan alleen een leuk ontwerp heb je niet zo veel. Het moet immers ook goed gemaakt worden. Dat is waar de Italiaanse vrienden van GiantMouse in beeld komen. Zij hebben al tientallen jaren ervaring in het maken van high-end messen van de allerbeste materialen. Een match made in heaven. Zeker wanneer je bedenkt dat er ook wat kruisbestuiving met het sierlijke, afgeronde Italiaanse design plaatsvindt.