Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

GiantMouse Knives: eindelijk verkrijgbaar in Europa!

GiantMouse Knives timmert sinds een paar jaar stevig aan de weg en nu zijn ze ook eindelijk in Europa verkrijgbaar! We zijn er lang mee bezig geweest en kunnen nu eindelijk melden dat deze gave zakmessen, ontworpen door Jens Ansø en Jesper Voxnaes er eindelijk zijn.

Het strakke Deense design van deze twee meesterontwerpers doet de harten van messenliefhebbers al jaren kloppen. Na tientallen succesvolle samenwerkingen met bekende merken uit de messenwereld zijn Ansø en Voxnaes in zee gegaan met een Amerikaanse verzamelaar en ondernemer. Samen stichtten zij GiantMouse Knives. Puur Deens design, gemaakt in Italië voor liefhebbers wereldwijd.

Toen GiantMouse haar eerste modellen uitbracht waren die binnen no-time uitverkocht. Twee keer met je ogen knipperen en weg, met veel teleurgestelde liefhebbers tot gevolg. Daarom heeft GiantMouse de ACE-lijn uitgebracht. Vergelijkbare ontwerpen, maar dan in de vaste voorraad en niet exclusief als gelimiteerde modellen.

Dat betekent niet dat de GiantMouse ACE-messen van mindere kwaliteit zijn. Ze maken nog steeds gebruik van fijn Böhler M390-staal, net als de gelimiteerde modellen. Ook worden de ACE-modellen gewoon in dezelfde Italiaanse fabriek gemaakt. Topkwaliteit dus.

Wij hebben ons jarenlang verheugd op de komst van deze muizenplaag. Daarom zijn we blij dat we deze nieuwe messen met jullie mogen delen. Maak kennis met GiantMouse Knives!