Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Benchmade messen, niet zomaar een zakmes

Benchmade-logo

Benchmade messen zijn gemaakt om iedere dag te worden gebruikt. Van professionals die met hun leven op hun mes vertrouwen tot liefhebbers die hun mes voor alledaagse taken gebruiken. Ieder Benchmade-mes wordt gemaakt in de Verenigde Staten door vaardige handen. Of je nu je dagelijkse appeltje schilt en pakketje opent, als professional klaar staat voor anderen of simpelweg de liefhebberij van de messenhobby te pakken hebt: Benchmade maakt het mes voor jou.

Benchmade Axis Lock vergrendeling

De Axis lock is waarschijnlijk de Benchmade-uitvinding die bij iedereen wel bekend is. Een solide vergrendeling, bedienbaar vanaf beide zijden van de handgreep. Velen hebben deze vergrendelingsmethode inmiddels gekopieerd, weinigen kunnen hem evenaren. De Axislock is de blokkering bij uitstek voor linkshandigen en hij maakt van bijna alle Benchmade-messen echte allemansvrienden.

Geschiedenis van Benchmade Knife Company

De basis voor Benchmade werd al in 1979 in Californië gelegd. Oprichter Les de Asis begon met de productie van vlindermessen. Dat zie je nog steeds terug in het logo van Benchmade: de welbekende vlinder. Door de jaren heen is Benchmade altijd een pionier geweest. In het opschalen van productie, nieuwe staalsoorten, nieuwe handgreepmaterialen.

Benchmade Classes

Benchmade maakt messen in verschillende classes: Blue Class voor alledaags gebruik door iedereen. Black Class voor veeleisende professionals. Hunt Class voor de jagers en Gold Class voor verzamelaars die alleen het allerbeste willen. Je ziet de classes aan de kleuren van de doosjes.

Informatie

Keuzehulp Benchmade

Benchmade maakt al jarenlang fantastische messen in de Verenigde Staten. Met zo’n gigantisch assortiment is het soms wat lastig kiezen. Daarom helpen we je graag naar het ideale Benchmade-mes voor jou!