Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,6
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
ACTIE

Benchmade Knives

10% korting

Zakmessen & multitools

Benchmade messen, niet zomaar een zakmes

Benchmade-logo

It's not a knife, it's a Benchmade. Zo zien ze het zelf bij Benchmade. In de loop van enkele decennia heeft Benchmade een grote naam opgebouwd onder liefhebbers van zakmessen en vaststaande messen.

Hoogwaardige materialen worden door vakmensen verwerkt tot messen die dagelijks gebruikt worden door velen. Hulpverleners, beveiligers, professionele gebruikers en iedereen die weet dat een zakmes een onmisbaar accessoire in het dagelijks leven is vindt het geschikte mes.

Axis-lock en meer innovaties

Benchmade heeft vele patenten op zijn naam staan. Het axis-lock dat op veel messen terugkomt is door Benchmade ontwikkeld. Hiernaast zijn ook andere blokkeersystemen en innovaties door Benchmade gepatenteerd. Waar anderen in de branche voortborduren op bestaande technieken zoekt Benchmade altijd naar mogelijkheden om het nog beter te doen. Ze laten zich leiden door de 3 M's: 'Materials, Mechanisms and Manufacturing'. De beste materialen worden met de meest moderne apparatuur en de beste mensen verwerkt tot de beste producten.

Garantie

Benchmade is zelf natuurlijk overtuigd van de kwaliteit van zijn vaststaande messen en zakmessen. Daarom bieden ze een uitgebreide (limited lifetime) garantie die zelfs een gratis slijpservice omvat. Doordat de thuisbasis in Californië ligt is opsturen voor slijpen vanuit Europa misschien omslachtig, maar het geeft aan dat de band de producten voor Benchmade niet stopt bij de verkoop.

nq_kDD_cvW0