Vandaag besteld, morgen verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Informatie

Keuzehulp Benchmade

Benchmade maakt al jarenlang fantastische messen in de Verenigde Staten. Met zo’n gigantisch assortiment is het soms wat lastig kiezen. Daarom helpen we je graag naar het ideale Benchmade-mes voor jou!

Benchmade 535 Bugout

Benchmade EDC messen

De categorie EDC-messen is voor Benchmade misschien wel de meest bekende. Niet geheel toevallig is dit ook de meest uitgebreide categorie. Daarom hebben we een speciale Benchmade EDC Keuzehulp. Hierin helpen we je aan de populairste Benchmade EDC-zakmessen.

Benchmade Mini Presidio 575

Tactische Benchmade messen

Ook militairen, wetshandhavers en andere professionals vertrouwen op Benchmade. In de Black Class vind je alle messen die Benchmade maakt voor deze doelgroep. Van vaste messen voor Bugout-bags en op tactische vesten tot EDC-zakmessen die bestand zijn tegen het zware gebruik van deze professionals.

Benchmade Crooked River

Benchmade jachtmessen

Jagers halen hun hart op bij de praktische jachtmessen die Benchmade maakt. Zowel vaste messen als zakmessen. Of je nu op klein of groot wild jaagt: Benchmade heeft altijd een perfect jachtmes voor je.

Benchmade Puukko 200

Benchmade Outdoormessen

Liever met je rugzak het bos in voor een bushcrafttrip? Of op zoek naar een vast mes voor tijdens je kampeertrip? Of zelfs een vaststaand EDC-mes? Dan hebben we hier alle vaststaande Benchmade-messen voor je.

Benchmade 1500 Cigar Cutter

Benchmade messen voor verzamelaars

Als pronkstuk in de vitrine of gewoon lekker gebruiken? In de Gold Class vind je simpelweg de allerbeste Benchmade-messen. Gemaakt door de beste vakmensen die Benchmade heeft, van de allerbeste materialen.


Lees meer