Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp Benchmade

Benchmade maakt al jarenlang fantastische messen in de Verenigde Staten. Met zo’n gigantisch assortiment is het soms wat lastig kiezen. Daarom helpen we je graag naar het ideale Benchmade-mes voor jou!

Benchmade EDC messen

De categorie EDC-messen is voor Benchmade misschien wel de meest bekende. Niet geheel toevallig is dit ook de meest uitgebreide categorie. Daarom hebben we een speciale Benchmade EDC Keuzehulp. Hierin helpen we je aan de populairste Benchmade EDC-zakmessen.


Tactische Benchmade messen

Ook militairen, wetshandhavers en andere professionals vertrouwen op Benchmade. In de Black Class vind je alle messen die Benchmade maakt voor deze doelgroep. Van vaste messen voor Bugout-bags en op tactische vesten tot EDC-zakmessen die bestand zijn tegen het zware gebruik van deze professionals.


Benchmade jachtmessen

Jagers halen hun hart op bij de praktische jachtmessen die Benchmade maakt. Zowel vaste messen als zakmessen. Of je nu op klein of groot wild jaagt: Benchmade heeft altijd een perfect jachtmes voor je.


Benchmade Outdoormessen

Liever met je rugzak het bos in voor een bushcrafttrip? Of op zoek naar een vast mes voor tijdens je kampeertrip? Of zelfs een vaststaand EDC-mes? Dan hebben we hier alle vaststaande Benchmade-messen voor je.


Benchmade messen voor verzamelaars

Als pronkstuk in de vitrine of gewoon lekker gebruiken? In de Gold Class vind je simpelweg de allerbeste Benchmade-messen. Gemaakt door de beste vakmensen die Benchmade heeft, van de allerbeste materialen.