Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benchmade Gold Class: de absolute top, voor echte verzamelaars

Benchmade Gold Class messen zijn bijzonder. Heel bijzonder zelfs. Ze zijn namelijk gemaakt van bijzondere materialen, en van de allerhoogste kwaliteit. In een hoekje van de Benchmade-fabriek zitten een aantal van Benchmade’s beste medewerkers. Samen bouwen zij alle Gold Class-messen. Van luxe Damasteel, handgreepmaterialen die je alleen van prijzige customs kent en een afwerkingsniveau om je vingers bij af te likken. Ieder Gold Class-mes is geproduceerd in een gelimiteerde oplage. Voor de echte verzamelaars. De kroon op je collectie!

Lees meer

1 Producten

Benchmade Gold Class features

De messen uit deze Class zijn gemaakt om te verzamelen. Dat reflecteert zich in het materiaalgebruik en het feit dat ze gemaakt zijn in een gelimiteerde oplage. Binnen deze Class gebruikt Benchmade alleen de populairste modellen als canvas voor deze serie, denk hierbij aan een Bugout of 945 Mini Osborne.

Gold Class lemmeten

Binnen de Gold Class-lijn vind je alleen de meest premium staalsoorten, zoals het Zweeds Damasteel-damaststaal, een veelvoorkomende toepassing op een Gold Class-mes vanwege het unieke uiterlijk van het staal.

Gold Class handgrepen

Messen uit de Gold Class-lijn hebben handgrepen van unieke materialen. Voorbeelden hiervan zijn Raffir Noble, Mokume, geanodiseerd titanium en FatCaron-carbonfiber, Dde crème de la crème op het gebied van koolstofvezels.

Benchmade AXIS Lock vergrendeling

Een veel voorkomende vergrendeling in deze Class is de AXIS-Lock, dé Benchmade-uitvinding die bij iedereen wel bekend is. Een solide vergrendeling, bedienbaar vanaf beide zijden van de handgreep. Velen hebben deze vergrendelingsmethode inmiddels gekopieerd, weinigen kunnen hem evenaren. De AXIS-Lock is de blokkering bij uitstek voor linkshandigen en hij maakt van bijna alle Benchmade-messen echte allemansvrienden.

Benchmade messen: gemaakt in de USA

Benchmade messen worden gemaakt in de Verenigde Staten. High-end technieken, moderne materialen en gemotiveerde mensen maken iedere dag geweldige messen voor liefhebbers en professionals. Van jagers tot militairen: iedereen vindt bij Benchmade een passend mes.