Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benchmade Bailout zakmes: lichtgewicht zakmes in een tactisch jasje

De Benchmade Bailout is een super lichtgewicht en stevig zakmes. De Bailout is een grotere versie van de beroemde Benchmade Bugout. Een van de beste EDC-messen ooit geproduceerd, ontworpen voor hikers die op iedere gram letten. Gezien de populariteit van de Bugout heeft Benchmade deze lichtgewicht constructie doorgezet in de Bailout, maar dan in een tactisch jasje met een coole tanto-lemmetvorm. De Bailout is dan ook onderdeel van Benchmade’s Black Class-lijn, gemaakt voor first-responders en professionals.

Lees meer

7 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Benchmade Bailout

Al staat de Bailout zijn mannetje als EDC-mes, hij valt van oorsprong onder Benchmades Black Class-lijn. Het mes is ontworpen als tactisch mes voor first-responders en militairen, wat reflecteert in het materiaalgebruik en enkele features.

Benchmade Bailout lemmet

Het lemmet van de Bailout heeft een tanto-stijl lemmetvorm, perfect voor zelfverdediging en penetrerende taken. De standaard variant heeft een lemmet van 3V-staal met een anti-reflecterende coating, passend bij de doelgroep. Andere modellen uit deze serie zijn uitgerust met CPM M4-staal.

Benchmade Bailout handgreep

Handgrepen uit de Bailout serie zijn voornamelijk gemaakt van aluminium of van grivory. De laatste is een zeer lichte kunststof die opvallend sterk is voor zijn gewicht. Een bijzonder detail is de aluminium backspacer die voorzien is van een langwerpige lanyardhole. Deze backspacer kan gebruikt worden als glasbreker.

Benchmade AXIS Lock vergrendeling

De AXIS-Lock is waarschijnlijk dé Benchmade-uitvinding die bij iedereen wel bekend is. Een solide vergrendeling, bedienbaar vanaf beide zijden van de handgreep. De AXIS-Lock is de blokkering bij uitstek voor linkshandigen en hij maakt van bijna alle Benchmade-messen echte allemansvrienden.

Gemaakt in de USA

Benchmade-messen worden gemaakt in de Verenigde Staten. High-end technieken, moderne materialen en gemotiveerde mensen maken iedere dag geweldige messen voor liefhebbers en professionals. Van jagers tot militairen: iedereen vindt bij Benchmade een passend mes