Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benchmade Mini Bugout zakmes: kleine maar super functionele zakmessen

De Benchmade Mini Bugout is een tikje kleiner dan de normale Bugout, maar evengoed een super bruikbaar EDC-zakmes. De messen uit de Bugout-serie zijn vederlicht. Zelden zie je messen die zo licht zijn en nog steeds zo functioneel. Oorspronkelijk ontwierp Benchmade de Bugout-serie voor hikers. Mensen die de bergen in gaan en op iedere gram letten. Een handig zakmes voor de picknick aan de top, of het snijden van een featherstick om je vuurtje te starten. Maar al snel ontdekten ook EDC-liefhebbers de kwaliteiten van de Bugout-serie.

Lees meer

8 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Benchmade Mini Bugout

Benchmade Mini Bugout-messen zijn gemaakt om vederlicht te zijn en optimaal te presteren, wat reflecteert in het materiaalgebruik en enkele features.

Benchmade Mini Bugout lemmet

Het lemmet van de Mini Bugout is erg dun uitgeslepen. Perfect voor het schillen van een appeltje of het openen van een verpakking. Voor het staal gebruikt Benchmade CPM-S30V, erg roestvast en behoudt zijn scherpte erg goed. Ook is het goed zelf na te slijpen. Voor de veeleisende gebruiker zijn er premium varianten met een geüpgraded staalsoort.

Benchmade Mini Bugout handgreep

Voor de greep van de Mini Bugout is gekozen voor Grivory. Een zeer lichte kunststof die opvallend sterk is voor zijn gewicht. Premium varianten zijn uitgerust met handgreepmaterialen als carbonfiber, alsnog lichtgewicht. De Mini Bugout is voorzien van een korte deep-carry pocketclip. Minder staal betekent minder gewicht. Slim!

Benchmade AXIS Lock vergrendeling

De AXIS-Lock is waarschijnlijk dé Benchmade-uitvinding die bij iedereen wel bekend is. Een solide vergrendeling, bedienbaar vanaf beide zijden van de handgreep. De AXIS-Lock is de blokkering bij uitstek voor linkshandigen en hij maakt van bijna alle Benchmade-messen echte allemansvrienden.

Benchmade Mini Bugout vs Bugout

Voor wie een groter maar nog steeds lichtgewicht zakmes zoekt is er de Bugout. Hét model waar de Bugout-serie ooit mee begon.

Gemaakt in de USA

Benchmade-messen worden gemaakt in de Verenigde Staten. High-end technieken, moderne materialen en gemotiveerde mensen maken iedere dag geweldige messen voor liefhebbers en professionals. Van jagers tot militairen: iedereen vindt bij Benchmade een passend mes