Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benchmade Hunt Class: messen voor jagers in het veld

Benchmade Hunt Class-messen zijn gemaakt voor de jacht. Binnen deze Class vind je jachtmessen geschikt voor zowel het ontweien en verweken van wild als het uitvoeren van verschillende bijkomende bushcrafttaken. Kenmerkend voor de messen binnen deze serie is het gebruik van natuurlijke materialen als hout en de oranje kleurstelling, zodat je het mes makkelijk terugvind in de natuur. Ook zijn de messen lichtgewicht zodat ze je niet belemmeren wanneer je al een zware uitrusting draagt.

Lees meer
21 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Benchmade Hunt Class features

In deze Class vind je zakmessen als de Crooked River en Taggedout voor buitenshuis gebruik, maar ook vaststaande messen als de MeatCrafter voor het verwerken van het gevangen wild. Het jachtaspect reflecteert zich in het materiaalgebruik en enkele features.

Hunt Class lemmeten

Binnen de Hunt Class-lijn vind je robuuste staalsoorten die tegen een stootje kunnen, zoals CPM S30V en CPM S90V. Ook zijn er staalsoorten als CPM S45VN en CPM MagnaCut die roestvast zijn en vlijmscherp geslepen kunnen worden. Handig voor wanneer je geschoten wild moet ontweien.

Hunt Class handgrepen

De handgrepen uit de Hunt Class-lijn zijn boven alles griprijk en daardoor zeer secuur vast te houden. Handig wanneer je een dier aan het ontweien bent en je niet wilt dat de handgreep uit je hand glijdt. Binnen deze serie zie je ook de toepassing van natuurlijke handgreepmaterialen als hout. Een knipoog naar de traditionele jachtmessen van vroeger.

Hunt Class oranje kleurstelling

Opvallend is de oranje kleurstelling van de messen, letterlijk en figuurlijk! Door de oranje kleur vind je een mes uit de Hunt Class makkelijk terug in de natuur, zowel tussen groene begroeiing als tijdens de schemering.