Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benchmade Taggedout zakmes: vederlichte jachtzakmessen voor de jacht

Benchmade Taggedout-zakmessen zijn onderdeel van Benchmades Hunt Class-lijn. De Taggedout is ontworpen voor jagers die lange afstanden afleggen en dus op iedere gram letten. Het mes is daarom ook enorm licht van gewicht voor de grootte van het lemmet. De Taggedout heeft een gewicht van tussen de 60 en 85 gram en een lemmetlengte van 9cm. Het ontwerp van de Taggedout is geïnspireerd op die van traditionele jachtmessen. Het lemmet met zijn clippoint vorm is hier een goed voorbeeld van. De handgreep is echter typisch Benchmade, lichtgewicht en dun met de bekende AXIS-lock, net als de populaire Bugout-serie.

Lees meer

3 Producten

Eigenschappen van de Benchmade Taggedout

Benchmade Taggedout-messen zijn gemaakt voor de jacht, om vederlicht te zijn en optimaal te presteren, wat reflecteert in het materiaalgebruik en enkele features.

Benchmade Taggedout lemmet

Binnen de Taggedout-serie vind je diverse staalsoorten. CPM MagnaCut, CPM-154, CPM-S45VN. Allemaal roestvaste poederstaalstaalsoorten die vlijmscherp geslepen kunnen worden. De lemmeten zijn erg dun uitgeslepen. Perfect voor het bereiden van voedsel of het villen van geschoten wild. De clippoint-lemmetvorm vindt zijn oorsprong wellicht in de jacht, maar is ook uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Benchmade Taggedout handgreep

De handgreepmaterialen in de Taggedout-serie hebben één gemeenschappelijke deler: ze zijn lichtgewicht. Of je nou kiest voor carbonfiber, G10 of grivory.

Benchmade Taggedout oranje kleurstelling

Opvallend is de oranje kleurstelling van de messen, letterlijk en figuurlijk! Door de oranje kleur vind je een mes makkelijk terug in de natuur, zowel tussen groene begroeiing als tijdens de schemering.

Benchmade AXIS Lock vergrendeling

De AXIS-Lock is waarschijnlijk dé Benchmade-uitvinding die bij iedereen wel bekend is. Een solide vergrendeling, bedienbaar vanaf beide zijden van de handgreep. De AXIS-Lock is de blokkering bij uitstek voor linkshandigen en hij maakt van bijna alle Benchmade-messen echte allemansvrienden.

Gemaakt in de USA

Benchmade-messen worden gemaakt in de Verenigde Staten. High-end technieken, moderne materialen en gemotiveerde mensen maken iedere dag geweldige messen voor liefhebbers en professionals. Van jagers tot militairen: iedereen vindt bij Benchmade een passend mes