Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benchmade 945 Mini Osborne zakmes: topontwerp van Warren Osborne in een compact jasje

De Benchmade 945 Mini Osborne is de compacte uitgave van de wereldberoemde Benchmade 940, ontworpen door meestermessenmaker Warren Osborne. Een klein stukje ingekort en daardoor nog fijner om te dragen. Je merkt amper dat hij in je broekzak zit! Door verschillende uitvoeringen in aluminium en G10 zijn er ook binnen deze serie nog verschillende opties. Is dit het ultieme EDC-zakmes?

Lees meer
4 Producten

Eigenschappen van de Benchmade 945 Mini Osborne

Benchmade 945 Mini Osborne-messen zijn net als de 940 Osborne zeer populair om het slanke ontwerp en de uitstekende balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Benchmade 945 Mini Osborne lemmet

De 945 Mini Osborne kenmerkt zich door de reverse tanto-stijl lemmetvorm. Een praktisch lemmet voor diverse snijtaken. Voor het staal gebruikt Benchmade CPM-S30V, erg roestvast en behoudt zijn scherpte erg goed. Ook is het goed zelf na te slijpen. Voor de veeleisende gebruiker is er een variant met premium CPM S90V-staal.

Benchmade 945 Mini Osborne handgreep

De handgreep van de iconische groene 945 Mini Osborne is gemaakt van aluminium met contrasterende paarse standoffs. Binnen de 940-serie zijn echter ook varianten met carbonfiber of G10 greepschalen. Door het lage gewicht en slanke ontwerp is het mes prettig te dragen met de pocketclip. Deze is zowel links- als rechts te bevestigen.

Benchmade AXIS Lock vergrendeling

De AXIS-Lock is waarschijnlijk dé Benchmade-uitvinding die bij iedereen wel bekend is. Een solide vergrendeling, bedienbaar vanaf beide zijden van de handgreep. De AXIS-Lock is de blokkering bij uitstek voor linkshandigen en hij maakt van bijna alle Benchmade-messen echte allemansvrienden.

Benchmade 945 Mini Osborne vs 940 Osborne

Voor wie een grotere variant zoekt is er de [940 Osborne] (/nl/ct/benchmade-940-osborne-zakmessen.htm). Dit is hét model waar deze messenserie ooit mee begon.

Gemaakt in de USA

Benchmade-messen worden gemaakt in de Verenigde Staten. High-end technieken, moderne materialen en gemotiveerde mensen maken iedere dag geweldige messen voor liefhebbers en professionals. Van jagers tot militairen: iedereen vindt bij Benchmade een passend mes.