Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp Benchmade EDC

Benchmade maakt al jarenlang fantastische messen in de Verenigde Staten. Vooral de categorie EDC-messen is nogal breed. Daarom helpen we je in deze keuzehulp aan de populairste Benchmade EDC-messen.

Benchmade Bugout zakmessen

Het meest populaire Benchmade EDC-zakmes van de laatste jaren is zonder twijfel de Benchmade Bugout in al zijn varianten. Super lichtgewicht maar enorm praktisch inzetbaar. Eigenlijk kun je stellen dat de Bugout tegenwoordig een must-have is voor iedere zakmesliefhebber.


Benchmade 940 zakmessen

De door Warren Osborne ontworpen Benchmade 940 is een echte klassieker. Kenmerkend is het gave Reverse Tanto-lemmet, en zijn slanke profiel. Doordat de greepschalen zo slank zijn merk je nauwelijks dat hij in je broekzak zit. Toch heb je zomaar 8,5 cm lemmet tot je beschikking.


Benchmade Griptilian zakmessen

De Benchmade Griptilian is wat ons betreft een ergonomisch meesterwerk. Of je nu grote of kleine handen hebt: de Griptilian ligt in alle varianten perfect in de hand. Of je nu voor de gewone of de Mini Griptilian gaat. En door alle verschillende varianten is er altijd wel een Griptilian die je aanspreekt qua lemmetvorm en kleuren.


Benchmade Blue Class zakmessen

Buiten die drie succesnummers heeft Benchmade nog veel meer fijne zakmessen. De zakmessen die bedoeld zijn voor EDC-gebruik vind je in de Blue Class.