Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Benchmade Crooked River zakmes: robuuste messen voor de jacht

Benchmade Crooked River-zakmessen zijn onderdeel van Benchmades Hunt Class-lijn. Het ontwerp van de Crooked River is geïnspireerd op die van traditionele jachtmessen. Het lemmet met zijn clippoint vorm is hier een goed voorbeeld van. Ook de houten greepdelen zijn een knipoog naar de messen van vroeger. Kortom: een sterke combinatie tussen een door tijd beproeft ontwerp met de technologische voortgang van nu.

Lees meer

4 Producten

Eigenschappen van de Benchmade Crooked River

Benchmade Crooked River-messen zijn gemaakt voor de jacht en zijn een combinatie van de traditionele jachmessen van vroeger met de moderne productiemethodes van nu, wat reflecteert in het materiaalgebruik en enkele features.

Benchmade Crooked River lemmet

Het lemmet van de Crooked River is gemaakt van CPM-S30V staal. Dit messenstaal zal je niet teleurstellen in het veld en is goed scherp te slijpen. De clippoint-lemmetvorm vindt zijn oorsprong wellicht in de jacht, maar is ook uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Benchmade Crooked River handgreep

Waar Crooked River-zakmessen, en andere messen uit de Hunt Class, zich onderscheiden in het Benchmade-assortiment is de toepassing van houten greepschalen. Deze contrasteren mooi met de aluminium bolsters.

Benchmade AXIS Lock vergrendeling

De AXIS-Lock is waarschijnlijk dé Benchmade-uitvinding die bij iedereen wel bekend is. Een solide vergrendeling, bedienbaar vanaf beide zijden van de handgreep. De AXIS-Lock is de blokkering bij uitstek voor linkshandigen en hij maakt van bijna alle Benchmade-messen echte allemansvrienden.

Benchmade Crooked River vs Mini Crooked River

Binnen deze serie heb je zowel de Crooked River als de Mini Crooked River. Deze laatste is iets kleiner, maar niet minder functioneel!

Gemaakt in de USA

Benchmade-messen worden gemaakt in de Verenigde Staten. High-end technieken, moderne materialen en gemotiveerde mensen maken iedere dag geweldige messen voor liefhebbers en professionals. Van jagers tot militairen: iedereen vindt bij Benchmade een passend mes