Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

SHOT Show 2024: de nieuwe Benchmade producten

De SHOT Show in Las Vegas is hét event waar outdoor- en messenmerken de nieuwste producten voor het komende jaar lanceren. Ieder jaar zijn wij van de partij om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe producten. Bekijk hier alle nieuwe Benchmade producten!

Over de nieuwe Benchmade Bugouts

De Benchmade Bugout-serie is al jaren de hardloper van Benchmade. Ook voor dit jaar hebben ze enkele nieuwe kleuren! Waaronder een full-size Bugout met Tan Grivory greepschalen, CPM S30V-staal en oranje geanodiseerde hardware. Daarnaast is er een nieuwe Mini Bugou in de kleur: Sage Green. Dit model heeft ook een lemmet van CPM S30V-staal en goud geanodiseerde hardware. Bijzonder aan dit model is de nieuwe, glimmende Cerakote Crushed Silver lemmetcoating!

Ook bij ons is de Bugout al jarenlang een favoriet. We kijken er naar uit om de nieuwste Bugouts binnenkort op onze website te presenteren. De Benchmade Bugout Tan Grivory verschijnt in februari, en de Benchmade Mini Bugout Sage Green in maart. Klik hier voor alle Benchmade Bugout-zakmessen.

Over de nieuwe Benchmade Bushcrafter serie

Ook de Benchmade Bushcrafter-serie heeft een paar mooie upgrades er bij! Laten we beginnen bij de Benchmade Bushcrafter 163BK ontworpen door Shane Sibert van Sibert Knives. Een stevig, full-tang vaststaand mes met carbon fiber handgreepschalen, rode G10 liners en holle, titanium klinknagels. Het lemmet is gemaakt van CPM CruWear-staal en een zwarte Cerakote-coating. Een filler zorgt voor een nog sterker lemmet. Het mes wordt geleverd inclusief een stevige kunststof schede die je zowel horizontaal als verticaal aan je riem kan dragen. De schede heeft tevens een verwijderbare bevestigingsmogelijkheid voor je firesteel.

Nog een nieuwe in de Bushcrafter-serie is de 165-1 Mini Bushcrafter. Een iets kleiner, maar ook een full-tang vaststaand mes gemaakt van CPM S30V-staal en OD-Green G10 handgreepschalen met rode G10 liners. Dit mes komt in een sierlijk lederen schede inclusief een bevestigingsmogelijkheid voor je firesteel.

We hopen deze serie zo snel mogelijk aan onze website toe te voegen! Klik hier voor alle Benchmade-messen.

Benchmade Mini Bushcrafter 165-1 en Bushcrafter 163BK
Benchmade Mini Bushcrafter 165-1 en Bushcrafter 163BK
Benchmade schede Mini Bushcrafter 165-1 en Bushcrafter 163BK
Benchmade schede Mini Bushcrafter 165-1 en Bushcrafter 163BK

Over de nieuwe Benchmade Narrows

Een bijzonder mes vorig jaar was de Benchmade Narrows. Het dunste mes uit de Benchmade-collectie. We zijn erg blij om te horen dat ze een nieuwe variant hebben van dit gave, lichtgewicht zakmes! De nieuwe Benchmade Narrows 748BK-01 heeft een matte, zwarte titanium handgreep en een lemmet van Böhler M390-staal met een gepolijste, zwarte DLC-coating. Ook de pivotschroef en de pocket clip hebben een DLC-coating gekregen.

De nieuwe Benchmade Narrows wordt gelanceerd in maart. Wij proberen dit model natuurlijk zo snel mogelijk op onze website toe te voegen!

Over de nieuwe Benchmade Full Immunity Gold Class Carbon Fiber

De nieuwe Benchmade Full Immunity! Een gelimiteerd zakmes met ongelimiteerde eigenschappen. Bijzonder aan de nieuwe Benchmade Full Immunity is de handgreep van zogenaamd: unidirectional carbon fiber. Wij moesten het ook even Googelen, maar in principe lopen in dit type carbon fiber, alle koolstofvezels in één richting. Hierdoor ontstaat een hoge concentratie vezels, wat zorgt voor maximale sterkte en ook voor een mooie lichtreflectie. Best een uniek materiaal voor de handgreep van een zakmes. De pivotschroef, duimsteun, liners, pocketclip en lanyard bead hebben een blue sapphire PVD coating gekregen. Oh en hadden we al verteld dat het Wharncliffe lemmet gemaakt is van Aegir Damasteel damast? Wij zijn fan!

De Benchmade Full Immunity Gold Class Carbon Fiber wordt gelanceerd in april. Wij proberen dit model natuurlijk zo snel mogelijk op onze website toe te voegen! Bekijk hier een ouder model van de Benchmade Full Immunity-serie.

Over de nieuwe Benchmade Water serie

De nieuwe Benchmade Water-serie bestaat uit zes messen. 2 zakmessen, 2 vaststaande messen en 2 fileermessen. Ideaal voor de vissers onder ons! Qua handgreepmateriaal hebben ze gekozen voor Depth Blue Grivory voor de zakmessen en Depth Blue Santoprene voor de vaststaande messen en fileermessen. Naast het feit dat deze serie uit verschillende soorten messen bestaat, heeft deze serie nog een cool kenmerk. Namelijk dat voor het lemmet van elk mes gebruik is gemaakt van roestvast CPM MagnaCut-staal. Hierdoor is deze serie zelfs een goede keus als je op zee gaat vissen!

De Benchmade Water serie bestaat uit:

  • Benchmade Adira zakmes (Grivory handgreep en AXIS-lock)
  • Benchmade Mini Adira zakmes (Grivory handgreep en AXIS-lock)
  • Benchmade Intersect vaststaand mes
  • Benchmade Undercurrent vaststaand mes
  • Benchmade Fishcrafter fileermes
  • Benchmade Large Fishcrafter fileermes

De Benchmade Water-serie wordt gelanceerd in mei. Wij proberen deze serie natuurlijk zo snel mogelijk op onze website toe te voegen!

Benchmade Water Line
De Benchmade Adira en Mini Adira
Benchmade Intersect, Undercurrent en Fishcrafter
Benchmade Intersect, Undercurrent en Fishcrafter

Over Benchmade

Benchmade messen. zijn gemaakt om iedere dag te worden gebruikt. Van professionals die met hun leven op hun mes vertrouwen tot liefhebbers die hun mes voor alledaagse taken gebruiken. Ieder Benchmade-mes wordt gemaakt in de Verenigde Staten door vaardige handen. Of je nu je dagelijkse appeltje schilt en pakketje opent, als professional klaar staat voor anderen of simpelweg de liefhebberij van de messenhobby te pakken hebt: Benchmade maakt het mes voor jou.