Nu besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & multitools

Zero Tolerance Limited Editions

Zero Tolerance maakt fantastische zakmessen. Innovatief, technisch perfect en superstoer. Als je aan de top van de Amerikaanse productiezakmessen denkt, denk je aan Zero Tolerance. Maar naast productiezakmessen maakt Zero Tolerance ook fantastische Limited Editions.

Deze zakmessen worden in zeer beperkte oplage gemaakt en evenaren het niveau van custom messen. Echte verzamelstukken waarin Zero Tolerance laat zien wat ze in hun werkplaats kunnen. Bij Knivesandtools zijn wij zo gelukkig dat we deze Limited Editions af en toe binnen krijgen. Als we Limited Editions hebben (of krijgen) vind je ze op deze pagina.

Door de zeer gelimiteerde beschikbaarheid van de Zero Tolerance Limited Editions is er slechts één exemplaar per huishouden beschikbaar en verkopen wij deze alleen aan Europese klanten.

Zero Tolerance Factory Customs

Binnen de Limited Editions heeft Zero Tolerance een aparte lijn: de Factory Customs. Het bijzondere hieraan is dat een deel van het mes wordt gemaakt door de ontwerper zelf. Zo maakt Rick Hinderer zelf de hardware voor de beroemde 0392-serie. Matt Martin, zoon van RJ Martin, maakte zelf de holle pivot voor de 0606CF.

Zero Tolerance Sprint Runs

Naast de Limited Editions maakt Zero Tolerance ook Sprint Runs. Dit zijn hun gewone productiemodellen, maar dan met een twist en gemaakt in een gelimiteerde oplage. Zo kan de kleur of het materiaal van de handgreep verschillen, of heeft het mes een andere staalsoort dan het reguliere productiemodel.