Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw voor 2021: Zero Tolerance 0308BLKTS zakmes

Hij is er! Een variant op de populaire Zero Tolerance 0308. Door veel mensen verwacht, en nu weten we eindelijk hoe hij eruit ziet. De Zero Tolerance 0308BLKTS. Zwart, met Tiger Stripe.

Populariteit van de Zero Tolerance 308

Een van de meest populaire messen van 2020 was de Zero Tolerance 0308. Niet alleen binnen het assortiment van Zero Tolerance, maar van alle messen van dat jaar. Daarom niet meer dan logisch dat Zero Tolerance de community een nieuw model biedt in dezelfde lijn.

Dat de 308 zo populair zou worden was eigenlijk wel een beetje te verwachten. Het begincijfer ‘3’ gaf al aan dat dit een mes is in dezelfde ‘overbuilt’ lijn waarmee Zero Tolerance ruim tien jaar geleden haar faam verwierf. Groot, stevig, misschien zelfs een tikje lomp. Maar ook ontzettend goed gebouwd en ergonomisch uitstekend. Met zulke eigenschappen kweek je fans.

De 308BLKTS van 2020: Tiger Stripe & Black

Technisch gezien is er weinig veranderd sinds het vorige jaar. Nog steeds uitstekend CPM 20CV-staal, een showzijde van G10 en een lockzijde van titanium. Ook kun je bij dit model nog steeds de pivot (scharnierschroef) stellen met een 1/2” of 13 mm steeksleutel. Het verschil zit hem echt in de kleur en de coatings. Zo is het lemmet voorzien van een zwarte DLC-coating, met witte ‘Tiger Stripes’. Een stoere afwerking die we nog kennen van de 302. Beter bekend als ‘Gibb’s Knife’ uit de televisieserie NCIS.

De showzijde van de greep is gemaakt van zwart G10, en om het plaatje compleet te maken is ook de titanium lockzijde van een laagje DLC voorzien. Het geheel heeft zo een strakke, zwarte uitstraling. Stoer, maar ook stijlvol. Geschikt voor zowel broekzak als vitrine.

De Zero Tolerance 308BLKTS is nu beschikbaar.