Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Gerber multitool kopen? Grootste collectie Gerber op voorraad!

Gerber was een van de eerste Amerikaanse bedrijven die begon met het produceren van multitools. De Gerber multitools zijn ijzersterk en zeer functioneel. Ze hebben niet voor niets een vaste plaats in de uitrusting van technici, klussers en timmerlieden.

Ook versterken de multitools van Gerber al jaren de manschappen van defensie in de Verendigde Staten. Dat zegt genoeg over de kwaliteit, degelijkheid en de naam die Gerber toevoegt aan de multitoolwereld. Met een Gerber multitool zit je goed.

Gerber multitools

Wat betreft de multitools probeert Gerber het net even anders en voornamelijk net even beter te doen dan de concurrentie. Op een Gerber multitool zit niets dat je niet daadwerkelijk kunt gebruiken, ze zijn goed afgewerkt en soepel in het gebruik. En wat bij andere multitools een extra accessoire of optie is, krijg je er bij Gerber standaard bij. Neem bijvoorbeeld de Gerber Center-Drive. De eerste multitool met drie volwaardige gereedschappen: een tang, schroevendraaier en mes. De magnetische bit is vervangbaar en wordt geleverd met een kruiskop- en platte bit. Nieuwe technieken in de openings- en vergrendelingssystemen zorgen voor nog meer gebruiksgemak en veiligheid. En dat alles met 25 jaar garantie.

Design multitools Gerber

De kleine multitools hebben een pocketformaat met grote prestaties. Zeer degelijke en compacte multitools die altijd van pas komen. Uitermate geschikt voor kamperen, kleine klusjes in en om het huis en eigenlijk ook voor in de auto, camper of voor op de boot. Voor de kleine multitools van maximaal 7 centimeter heb je altijd wel een plekje vrij.

Het formaat van de grotere Gerber multitools is precies goed. Niet te groot en niet te klein. Klein genoeg om nog in de broekzak te passen. Groot genoeg om prettig mee te kunnen werken. De doordachte tools en de bediening met één hand zorgen ervoor dat jij er het beste mee kunt werken. Alle onderdelen van de multitools zijn individueel te vergrendelen. De Gerber multitools passen bij iedere uitrusting. Van politieagent tot militair en van backpacker tot iedereen die gewoon goed voorbereid wilt zijn.

Op zoek naar een multitool? Ga voor Gerber, je krijgt er geen spijt van.

Nieuws

Nieuw: Gerber Centerdrive multitool

Geen compromissen als het gaat om schroeven. Dat is wat Gerber zich voornam toen zij aan de Centerdrive begonnen. Een robuuste multitool die zoveel mogelijk lijkt op en functioneert als normaal gereedschap. Zonder in te leveren op het draagcomfort van een multitool. Een flinke uitdaging, maar Gerber is hierin glansrijk geslaagd.