Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Gerber Centerdrive multitool

Geen compromissen als het gaat om schroeven. Dat is wat Gerber zich voornam toen zij aan de Centerdrive begonnen. Een robuuste multitool die zoveel mogelijk lijkt op en functioneert als normaal gereedschap. Zonder in te leveren op het draagcomfort van een multitool. Een flinke uitdaging, maar Gerber is hierin glansrijk geslaagd.

Gerber Center-Drive schroevendraaier

De Gerber Centerdrive heeft een bithouder die in het midden van de tool uitkomt. Wat? Ja precies. Centerdrive dus. Dit betekent dat je bij het schroeven nu de tool gewoon recht om zijn as kunt draaien. Dit in tegenstelling tot veel conventionele multitools waar de schroevendraaier net naast het midden zit en je de multitool dus net wat buiten zijn eigen as om moet draaien. Voelen is meemaken: eens je met de Centerdrive geschroefd hebt snap je niet meer waarom andere merken die nog anders doen. Bovendien kun je in die bithouder de normale 6 mm hex-bitjes kwijt. Dezelfde als in je schroefboormachine. Geen gezeur meer met platte bitjes dus.

Als je nu denkt dat die schroevendraaier het enige nieuwe is heb je het mis. Ook over de rest van de tool is erg goed nagedacht. Zo open je de tang gemakkelijk eenhandig en is deze geveerd. De draadknippers zijn niet alleen verwisselbaar, ze zijn ook draaibaar. Zo kun je de drie snijkanten van de knippers gebruiken voor je ze af moet schrijven.

Zelf vinden we de flesopener ook nog wel even noemenswaardig. Niet perse om flesjes te openen, maar vooral om zijn pry-bar-functionaliteit. Deze tool gebruik je voor de wrikklusjes waarvoor een mes niet bedoeld is. Scheelt je een hoop slijpwerk (of tranen) wanneer het misgaat met je mes. Graag gedaan.

Wij zijn positief verrast door deze in de Verenigde Staten gemaakte multitool. Een serieuze concurrent voor de gevestigde orde. Het feit dat Gerber in de Verenigde Staten al jaren de multitools voor het Amerikaanse leger levert wekt ook genoeg vertrouwen om de concluderen dat ook de Center-Drive een succes moet worden.

Wat vind jij van deze nieuwe Gerber multitool? We horen het graag! Bekijk hier alle Gerber-multitools.