Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Leatherman Free: nieuwste multitools voor 2019

De Leatherman Free is op Shot Show 2019 in Las Vegas gelanceerd. Een nieuwe lijn met multitools waarin Leatherman alles net even anders aanpakt. Eenhandig te openen, gemakkelijk toegankelijke tools en veelzijdig inzetbaar. Een stapje bij de traditionele multitools vandaan, maar nog steeds 100% Leatherman.

Uniek aan de Leatherman Free multitool

Bij traditionele Leatherman Multitools wordt de tool in gesloten toestand door wrijving dichtgehouden. Dit zorgt ervoor dat je eigenlijk altijd twee handen nodig hebt om hem te openen. Bij de Free hebben ze dat net even anders aangepakt. De greep wordt met magneten bijeen gehouden. Hierdoor ben je vrij de tool met één hand open te ‘gooien’. Wanneer je dus op een ladder met een hand boven je hoofd iets vasthoudt pak je zo met je andere de Leatherman Free erbij om aan het werk te gaan. Wel zo makkelijk.

Niet alleen de tang is zo makkelijk toegankelijk. Ook de losse tools in deze multitool laten zich makkelijk open wippen. Geen geklooi met afgebroken nagels of pijnlijke vingertoppen in koude omstandigheden: de tools openen soepel en worden weer met de magneet dichtgehouden.

Leatherman Free: verschillende modellen

De Leatherman Free-lijn bestaat uit enkele verschillende modellen. De P2 en P4 zijn duidelijke multitools met tang. De T2 en T4 zijn EDC-tools die het midden houden tussen een multitool en een Zwitsers zakmes. Daarnaast zijn de de K-modellen: primair een zakmes, met daarbij handige tools. 

Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland