Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gerber Armbar: verrijk je EDC met deze compacte multitool

De Gerber Armbar is een slim ontworpen aluminium multitool dat in je zak past als een zakmes en werkt als een volledig capabele multitool. De Gerber Armbar heeft gereedschappen om taken aan te pakken die een zakmes eenvoudigweg niet kan uitvoeren: een priem, pry bar, flesopener en een lange schroevendraaier met een dubbelzijdige bit. Daarnaast kan het alles aan wat je zakmes ook kan dankzij het mes met een lemmetlengte van 7 centimeter. De meeste Gerber Armbar's zijn daarnaast uitgerust met een schaar!

Lees meer

11 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Gerber Armbar serie

De Gerber Armbar is beschikbaar in verschillende varianten en kleuren:

Gerber Armbar Drive

De Gerber Armbar Drive is de originele versie van de Armbar. Deze multitool heeft 8 tools: een mes, een bithouder met kruiskop- en platkopschroevendraaier, een schaar, een priem, flesopener, pry bar en hamer.

Gerber Armbar Cork

De Gerber Armbar Cork is onderdeel van de originele Gerber Armbar-serie. De Cork is voorzien van een kurkentrekker met hefboom en een capsulesnijder/blikopener. Naast uiteraard de andere tools: eenmes, pry bar, flesopener, hamer en een schaar

Gerber Armbar Scout

De Gerber Armbar Scout is gericht op outdooractiviteiten. De Gerber Armbar Scout heeft een mes, een zaag, blikopener, pry bar, flesopener, hamer en een schaar.

Gerber Armbar Trade

De Armbar Trade is bijna hetzelfde als de Scout, maar in plaats van een schaar en blikopener, beschikt de Trade over een bithouder met een kruiskop- en een platkopschroevendraaier. Deze veelzijdige multitool is perfect voor allerlei klussen in en rondom het huis!

Gerber Armbar Slim Drive

Een slankere versie van de Gerber Armbar Drive. In tegenstelling tot de Armbar heeft de Slim Drive drie gereedschappen: het mes, een bithouder en een flesopener. Ideaal voor in je broekzak, tas, EDC-pouch of aan je sleutelbos met de sleutelring.

Gerber Slim Cut

Bij de lichtgewicht Gerber Armbar Slim Cut ligt de focus op snijden. Deze multitool heeft 3 tools: een mes, een schaar en een flesopener. Ook de pocketclip ontbreekt, wat de Slim Cut een stuk smaller maakt. Ideaal voor in je broekzak of aan je sleutelbos.